AYAHUASCA & PSYCHOTHERAPIE (2e deel). Is het mogelijk om de sjamanistische cosmovisie te integreren met de visie op persoonlijke ontwikkeling van de psychotherapeuten?

NAAR EEN VERANDERING VAN HET CULTURELE MODEL VAN AYAHUASCA-GEBRUIK. Welk verschil is er tussen het nemen van ayahuasca op traditionele inheemse wijze of met een psycho-therapeutische integratie?

WANNEER IETS WERKT, ZEGGEN DE MENSEN HET KLAAR EN DUIDELIJK. “Mijn depressies zijn gestopt”. Getuigenis van Gustavo Elías uit México.

VAN GRIEZELVERHAAL TOT WEG NAAR PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE. Het geannuleerde wilde meisje wordt eerst tragedie en daarna heling.

DE BEWUSTE SCHOOL (2e deel): De mogelijkheid om het bewustzijn te onderzoeken vanuit een ontwaken van het bewustzijn. Lancering in Spanje: Barcelona

BEWUSTE SCHOOL (1e deel) “De kunst van zich te herinneren wat de ziel reeds weet”.

DE ONVERWACHTE EFFECTEN VAN AYAHUASCA. Liefde beginnen voelen is een ervaring zoals die van een blinde die voor de eerste keer ziet. (Getuigenis van Merlyn Gabriel Miller)

KAMBÓ, EEN NATUURLIJK MEDICIJN DAT ONTTROKKEN WORDT AAN EEN KIKKER UIT DE AMAZONE. Met een directe impact op het lichaam, via een ontgifting van de organen en een integrale ondersteuning van de gezondheid.

POLITIE PERSECUTIE VAN AYAHUASACA INTERNATIONAL® IN DUITSLAND. Op 18 Mei vond de tweede politie-inval plaats tegen het gebruik van Ayahuasca.

WIE ZEGT DAT ALLES VERLOREN IS? Mijn reis naar mijn Inner Mastery na het doormaken van een depressie. Getuigenis van Fernando López Espallardo.

Pagina 1 van 512345
Spring naar werkbalk