SCHRIJF JE IN – Als je nog geen wachtwoord hebt om toegang te krijgen tot de exclusieve artikels, schrijf je dan gratis in. Dit kan je doen op het einde van elke post. Op die manier kunnen we je dan een wachtwoord per mail sturen.         ORIGINELE TEKSTEN  voor diepzinnige reflecties.          INFORMATIE over alternatieve gezondheids- en welzijnsopties.          VERRASSENDE GEZICHTSPUNTEN over praktische thema’s.          NIEUWS over spiritualiteit en innerlijke evolutie.           Reële en persoonlijke.GETUIGENISSEN.          ANTWOORDEN op complexe vragen.          INTERNATIONALE EFVENEMENTEN rond persoonlijke ontwikkeling.          OPLEIDINGSCICLI met een tewerkstellingsperspectief.

ERVARING MET AYAHUASCA, BUFO ALVARIUS, KAMBO, YOPO… OP EEN ZEILBOOT met vertrek uit Amsterdam, voor 16 personen

VOOROUDERLIJKE SJAMANISTISCHE TECHNOLOGIE? Afkomstig van de traditionele inheemse geneeskunde van verschillende sjamanistische tradities van Amerika.

DE TRANSCENDENTE KOERS EN BESTEMMING VAN HET GEBRUIK VAN AYAHUASCA IN DE WERELD. Religies, tradities, wetenschap en consumptie eigen zich het gebruik van dit krachtig voorouderlijk medicijn toe.

DE 4 PROGRAMMA’S DIE WE AANBIEDEN AAN DE PERSONEN DIE ONS OPZOEKEN (INNER MASTERY EN AYAHUASCA INTERNATIONAL®). Vier manieren om op de drempel te stappen naar grote oplossingen en antwoorden; om zichzelf te leren kennen, daar waar de bron zit van alle wijsheid en waar de innerlijke meester woont.

RETRAITES VAN INNERLIJKE EVOLUTIE VAN 2 TOT 11 DAGEN; EEN TENDENS WAARVOOR DUIZENDEN PERSONEN KIEZEN. De ervaring die een oud model van leven – dat geen voldoening meer geeft en niet meer dient – verandert.

GELUKKIGE EN LIEVE MENSEN DIE MET MIJ MEEREIZEN OP DIT PAD: we vinden het fijn om samen te zijn, we weten alleen niet waarom.

GEWONDE INNERLIJKE KINDEREN BEDAREN BIJ DE MANIFESTATIE VAN DE PUURHEID VAN HEALING: Mijn naam is Pancho Vázquez Deus en ik ben gelukkig.

MEGA EVENT IN MADRID: INNER MASTERY INTERNATIONAL, DE CONSCIOUS SCHOOL EN DE EUROPESE SCHOOL VOOR AYAHUASCA. Voor het eerst allemaal samen in een retraite zonder grenzen, met de oprichter van de organisatie …

HOE LANG LOPEN WE NOG WEG VOOR DE LIEFDE? De mysterieuze wortels van lijden en eetstoornissen en andere destructieve patronen.

KLIMAATVERANDERING EN DE KEIHARDE CONFRONTATIE MET ONZE REALITEIT. Het is tijd om te beslissen of we willen overleven of ten onder willen gaan.

EEN VERSLAAFDE MENSHEID: Wilt u in staat zijn te ontdekken waar u afhankelijk van bent, of waar u verslaafd aan bent?

MOEILIJKE EN PROBLEMATISCHE MENSELIJKE RELATIES – Is het een psychologische, emotionele, menselijke of spirituele kwestie?

DUIKEN IN HET WEZEN – Laat de illusie achter je dat het leven zich aan de oppervlakte afspeelt. (Door Laura Torrabadella)

Pagina 1 van 151234510...Letzte »