SCHRIJF JE IN – Als je nog geen wachtwoord hebt om toegang te krijgen tot de exclusieve artikels, schrijf je dan gratis in. Dit kan je doen op het einde van elke post. Op die manier kunnen we je dan een wachtwoord per mail sturen.         ORIGINELE TEKSTEN  voor diepzinnige reflecties.          INFORMATIE over alternatieve gezondheids- en welzijnsopties.          VERRASSENDE GEZICHTSPUNTEN over praktische thema’s.          NIEUWS over spiritualiteit en innerlijke evolutie.           Reële en persoonlijke.GETUIGENISSEN.          ANTWOORDEN op complexe vragen.          INTERNATIONALE EFVENEMENTEN rond persoonlijke ontwikkeling.          OPLEIDINGSCICLI met een tewerkstellingsperspectief.

De NOOD OM KRITIEK TE LEVEREN (2e Deel). ALLE KRITIEK IS DESTRUCTIEF. EN VINDT NIETTEMIN ZIJN OORSPRONG IN DE LIEFDE…

OPLEIDINGSCYCLI IN SPANJE, NEDERLAND, ITALIË, DUITSLAND EN MEXICO. De Europese Ayahuasca School met tientallen leerlingen die de wereld rondreizen om te werken in retraites van Innerlijke Evolutie.

AYAHUASCA & PSYCHOTHERAPIE (2e deel). Is het mogelijk om de sjamanistische cosmovisie te integreren met de visie op persoonlijke ontwikkeling van de psychotherapeuten?

ANGST IS EEN DIEF DIE ALLES STEELT. HET IS DE NEGATIE VAN LIEFDE. De vrees om de angst niet te kunnen overwinnen, blokkeert de evolutie.

Kroniek van een Spirituele Vagebond (2) DE EENZAAMHEID

Kroniek van een Spirituele Vagebond (1) DE ZOEKTOCHT

WAT GEBEURT ER ALS JE EEN REEKS AYAHUASCA-SESSIES DOET EN DAARNA HET PROCES EINDIGT MET EEN BUFO ALVARIUS? “Ik desintegreerde en werd opnieuw geboren. Ik ontwaakte en nu ben ik mezelf”.

DE NOODZAAK OM KRITIEK TE LEVEREN (1e Deel). Het plezier van te vernietigen; de mogelijkheid om te genezen. Over de projectie van niet verwerkte trauma’s

AYAHUASCA + BUFO ALVARIUS. Amazoneplant en dier uit de woestijn leveren ons natuurlijke middelen die een onschatbare waarde hebben voor het leven.

ER IS IETS ZEER BELANGRIJK AAN HET GEBEUREN BIJ VEEL MENSEN OVER DE HELE WERELD. Met de komst van een nieuwe methode die een spiritualiteit zonder religie of aanbidding bevat en een genezing zonder technieken of therapieën.

VERVUILENDE NEUROSE. De neurotici bestaan dankzij de personen die hen verdragen.

Pagina 1 van 812345...Letzte »
Spring naar werkbalk