OPLEIDINGSCYCLI IN SPANJE, NEDERLAND, ITALIË, DUITSLAND EN MEXICO. De Europese Ayahuasca School met tientallen leerlingen die de wereld rondreizen om te werken in retraites van Innerlijke Evolutie.

AYAHUASCA & PSYCHOTHERAPIE (2e deel). Is het mogelijk om de sjamanistische cosmovisie te integreren met de visie op persoonlijke ontwikkeling van de psychotherapeuten?

NAAR EEN VERANDERING VAN HET CULTURELE MODEL VAN AYAHUASCA-GEBRUIK. Welk verschil is er tussen het nemen van ayahuasca op traditionele inheemse wijze of met een psycho-therapeutische integratie?

THERAPEUTISCH-SPIRITUELE “RE-INGENEERING” (2e deel). Weg van de illusie dat ik anderen help en me centrerend in mezelf, laat ik het spel achter mij tussen rollen die geloven dat ze superieur of inferieur zijn.

OPINIE EN WETENSCHAPPELIJKE SPECULATIE IN EEN ARTIKEL VAN ICEERS OVER AYAHUASCA EN BUFO ALVARIUS. Is het gevaarlijk Ayahuasca te nemen voor of na Bufo Alvarius?

HET BELANG VAN BELANGRIJK TE ZIJN. Verkies je belangrijk te zijn voor anderen of dat anderen belangrijk zijn voor jou? Vermijd je belangrijk te zijn of dat anderen belangrijk zijn voor jou?

“IK HEB ONTDEKT DAT HET MOGELIJK IS OM VAN ALLES TE GENEZEN”. Iedereen zou deze ervaring die met het hart verbindt, moeten kunnen beleven.

ONDERZOEK NAAR DE HELENDE KRACHT VAN KAMBO. De kikkers van de Amazone bieden een oplossing voor zoveel menselijke ongemakken.

HET GELD ALS EVOLUTIEVE ENERGIE. De belangen, het geld, de winsten en het heilige. DE MARKT VAN DE SJAMANISTISCHE AYAHUASQUEROS (3e deel)

IK WERD VAN HEEL DICHTBIJ GECONFRONTEERD MET ZELFMOORD. (2e deel). De boodschap die iemand die zelfmoord pleegt, nalaat aan zijn nabije omgeving. En welke boodschap laat de zelfmoordenaar na aan alle mensen?

VAN ZELFMOORD NAAR VERZOENING. Achter elke zelfmoordenaar schuilt er een moordenaar die zich wil helen. (deel 1).

IS HET MIJN MOMENT OM EEN ERVARING TE HEBBEN MET AYAHUASCA? (1e deel). De vraag die bijna alle kandidaten zich stellen.

Pagina 1 van 712345...Letzte »
Spring naar werkbalk