SCHRIJF JE IN – Als je nog geen wachtwoord hebt om toegang te krijgen tot de exclusieve artikels, schrijf je dan gratis in. Dit kan je doen op het einde van elke post. Op die manier kunnen we je dan een wachtwoord per mail sturen.         ORIGINELE TEKSTEN  voor diepzinnige reflecties.          INFORMATIE over alternatieve gezondheids- en welzijnsopties.          VERRASSENDE GEZICHTSPUNTEN over praktische thema’s.          NIEUWS over spiritualiteit en innerlijke evolutie.           Reële en persoonlijke.GETUIGENISSEN.          ANTWOORDEN op complexe vragen.          INTERNATIONALE EFVENEMENTEN rond persoonlijke ontwikkeling.          OPLEIDINGSCICLI met een tewerkstellingsperspectief.

ERVARING MET AYAHUASCA, BUFO ALVARIUS, KAMBO, YOPO… OP EEN ZEILBOOT met vertrek uit Amsterdam, voor 16 personen

VOOROUDERLIJKE SJAMANISTISCHE TECHNOLOGIE? Afkomstig van de traditionele inheemse geneeskunde van verschillende sjamanistische tradities van Amerika.

DE TRANSCENDENTE KOERS EN BESTEMMING VAN HET GEBRUIK VAN AYAHUASCA IN DE WERELD. Religies, tradities, wetenschap en consumptie eigen zich het gebruik van dit krachtig voorouderlijk medicijn toe.

DE 4 PROGRAMMA’S DIE WE AANBIEDEN AAN DE PERSONEN DIE ONS OPZOEKEN (INNER MASTERY EN AYAHUASCA INTERNATIONAL®). Vier manieren om op de drempel te stappen naar grote oplossingen en antwoorden; om zichzelf te leren kennen, daar waar de bron zit van alle wijsheid en waar de innerlijke meester woont.

RETRAITES VAN INNERLIJKE EVOLUTIE VAN 2 TOT 11 DAGEN; EEN TENDENS WAARVOOR DUIZENDEN PERSONEN KIEZEN. De ervaring die een oud model van leven – dat geen voldoening meer geeft en niet meer dient – verandert.

ARTIKELEN DIE DINGEN OPENBREKEN. Het onvoorziene gebeurt als opende woorden worden gehoord door een ontwakend bewustzijn.

DE MISDAAD VAN HET GELUKKIG ZIJN. Lachen, genieten en vreugde voelen zijn de meest relevante levenservaringen, maar ze zijn ook de dingen die kunnen zorgen voor sociale afwijzing.

INFORMATIE DIE HET HERSENEN TRANSFORMEERT, DE GEEST BEVRIJDT, HET BEWUSTZIJN LAAT ONTWAKEN… Via directe toegang door de neusgaten van een natuurlijk poeder dat is gewonnen uit jungleplanten.

WIJ ZIJN MOMENTEEL GELIJKTIJDIG OP VIER CONTINENTEN. Dit weekend is ons team in Azië, Afrika, Europa en Amerika

DE “REIS” VAN DE SPIRITUELE VAGABOND. Wanneer men begrijpt dat we nergens heen hoeven en niets hoeven te bereiken.

BESLUITELOOSHEID EN ONZEKERHEID LEIDEN TOT PROCRASTINATIE. Niet in staat zijn om voor zichzelf te beslissen op het moment dat we het het meest nodig hebben.

Complexiteit begrijpen

ER IS IETS BIJZONDERS IN MIJN LEVEN GEBEURD, EN HET IS ONGELOOFLIJK. Paula Saveli’s vertelt over haar ervaring na drie jaar Inner Evolution.

ZELFREFLECTIE: WANNEER LIEG IK EN WANNEER BEN IK AUTHENTIEK? Het is net alsof je me vraagt wanneer ik oppervlakkig ben en wanneer diep? Wanneer ben ik bij mezelf en wanneer ben ik bij jou?

RIJPEN, HELEN, GROEIEN, OPENEN, BLOEIEN EN DELEN. (DEEL 1) Een van de grote geheimen van ons idee over menselijke transformatie is het besef dat we ALLES in het proces zijn.

Pagina 1 van 141234510...Letzte »