DE BEWUSTE SCHOOL (2e deel): De mogelijkheid om het bewustzijn te onderzoeken vanuit een ontwaken van het bewustzijn. Lancering in Spanje: Barcelona

GEBOORTE VAN DE BEWUSTE SCHOOL MET EEN NIEUWE METHODOLOGIE VOOR HET ONTWAKEN

“De kunst van het herinneren wat de ziel reeds weet”

De Bewuste School ontstaat vanuit de noodzaak om het bewustzijn te onderzoeken, wat hetzelfde is al het onderzoeken van het begin en einde van alle dingen. Het is evident dat de atomen waaruit we samengesteld zijn alle informatie omvatten van de existentiële geschiedenis. Maar .. hoe kunnen we er toegang toe krijgen?

Ik herken hoe ingrijpend de exploratie van het bewustzijn kan zijn en daarom stel ik voor dat men dit kan doen op verschillende manieren of met verschillende instrumenten, overeenkomstig de zoektocht en de noodzaak van elke persoon.

Men kan dit doen zonder of met de hulp van entheogenen (substanties die de bewustzijnsverruiming activeren).  In het geval het zonder de hulp van een entheogeen –zoals ayahuasca – gebeurt, kan men er andere technieken en psychotherapeutische dynamieken in groepsverband voor aanwenden, alsook het bestuderen van theoretische modules met een integratie “in plenum”.

Eén van deze vormen van exploratie is via het psychotherapeutisch gebruik van ayahuasca. Daarvoor hebben de we Europese Ayahuasca school ontwikkeld die reeds meer dan drie jaar functioneert in verschillende Amerikaanse en Europese landen.

We starten nu met een nieuwe opleidingscyclus waarin geen gebruik gemaakt wordt van visionaire substanties maar wel van een methodologie “van en voor” het bewustzijn. Deze methodologie is gebaseerd op de ervaring die we in al die jaren hebben opgedaan, met duizenden personen die ons toestonden de weg naar het ontwaken te ontdekken en te begrijpen.

Symposium en voorstellingsworkshops van de BEWUSTE SCHOOL in Barcelona SPANJE.

EERSTE SYMPOSIUM VAN DE BEWUSTE SCHOOL IN SPANJE: 1 tot 3 september 2017 in Barcelona.
De lesgevers, het vormingsprogramma en de principes van de School zullen voorgesteld worden. Er zullen informatieve sessies zijn en we zullen verscheidene vernieuwende groepstherapieën realiseren. Op die manier kunnen  de deelnemers een blik werpen op de diepgang van deze school en beslissen zich in te schrijven in de eerste vormingscyclus van de Bewuste School die zal plaatsvinden van vrijdag 8 tot zondag 10 september in Barcelona.

HET IS MOGELIJK OM DIRECT DEEL TE NEMEN AAN DE VORMINGSCYCLUS ZONDER DAT MEN HET SYMPOSIUM BIJWOONT.

In Oktober vindt de tweede vormingscyclus plaats in Madrid en in November de derde in Marbella.
Elke cyclus omvat twee dagen en twee nachten  in de vorm van een retraite voor een maximum van 50 personen die elk kunnen rekenen op een eigen bed, gemeenschappelijk sanitair en verschillende ontspanningsruimten.

Het doel van de Bewuste School is om – op een interdisciplinaire wijze – personen op te leiden die zich willen verdiepen in:
– Instrumenten ter confrontatie: de No-Therapie
– Methodes voor zelfkennis
– Evolutieve Systeemtherapie
– Psychotherapeutische benaderingen
– Filosofische, psychologische en mystieke scholen
– Creatieve laboratoria van groepsdynamieken
– Lichaamswerk en psycho-emotioneel werk.
– Ontwaken van bewustzijn en spiritualiteit
– Meditatie en relaxatie-technieken
– Integratie van verruimde geestestoestanden

ERVAREN LESGEVERS:
Francisco Puertes
Isamar Gutierrez
Alberto Varela
Laura Torrabadella
Óscar Gómez
Darwin Grajales

DEELNAMEKOST VOOR SYMPOSIUM:

150€ TWEE DAGEN EN EEN NACHT.
Inbegrepen: verblijf in kamers van 4 tot 8 personen,  alle maaltijden en drank, deelname aan workshops, conferenties en colloquia (8 uren per dag).

 

DEELNAMEKOST VOOR OPLEIDINGSCYCLUS:

390€ TWEE DAGEN EN TWEE NACHTEN.

Inbegrepen: Gedrukt studie-materiaal.  Toegang tot de virtuele aula met beeldmateriaal en videos van het symposium en de opleidingscyclus waarvoor men zich inschrijft.

verblijf in kamers van 4 tot 8 personen,  alle maaltijden en drank, deelname aan workshops, conferenties en colloquia (8 uren per dag). Deelname aan workshops en groepsgesprekken, therapeutische en meditatie-activiteiten; mogelijkheid tot vragen stellen.

DEELNAMEKOST VOOR CYCLUS VIA VIRTUELE AULA:

195€  

Inbegrepen: Gedrukt studie-materiaal en toegang tot de virtuele aula en videos van het symposium en de vormingscyclus waarvoor men zich inschrijft.

 

Voor meer informatie en inschrijvingen:

Spaans: [email protected]

Nederlands/Frans: [email protected]

 

EERSTE DEEL VAN DIT ARTIKEL

 

 

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top