ER IS IETS BIJZONDERS IN MIJN LEVEN GEBEURD, EN HET IS ONGELOOFLIJK. Paula Saveli’s vertelt over haar ervaring na drie jaar Inner Evolution.

VAN EEN SLECHTE PERSOONLIJKE BIOGRAFIE NAAR EEN LEVEN VAN OVERVLOED.

Wat gebeurde er met me waardoor alles zo plotseling veranderde?

Mijn naam is María Paula. Dat is de naam die ouders aan hun dochter gaven. Ze gaven mij niet alleen een naam, maar ze brachten ook op mij over wat zij weer van hun eigen ouders hadden geleerd. En die kregen dat weer van hun ouders.

De ervaring van voorwaardelijke liefde, of, de ervaring van afwijzing door autoriteit. Dit creëerde in mijn een ‘script’ met meerdere weerstanden en dat was mijn leven. Een leven vol impasses zonder betekenis, een leven dat dood aanvoelde, een leven van gebrek en lijden; behoeften bedacht vanuit een loyaliteit naar het bekende, en naar het geloof dat liefde en geluk niet voor mij beschikbaar was. Omdat ik het niet verdiende, zo dacht ik. Ik verdiende geen liefde, ik verdiende geen vreugde. Ik ging lijden. Net als mijn moeder, mijn oma en zoals alle vrouwen in mijn familiesysteem. Het leven voelde als een zinloos offer. Toen voelde ik dat die pijn me hielp om een doel te stellen voor mijn leven. Ik realiseerde me dat ik die moeilijke gedachten in mij verankerd waren. ‘Mijn’ ideeen, ‘mijn’ waarden kwamen van een autoriteit, van intolerantie, van mijn vader, van mijn grootvader.

Dat is mijn historische biografie, maar nu kan ik zeggen: Dat ben IK NIET meer! Ik ben MIJ en VANDAAG is het VANDAAG!! En anderen zijn wie zij zijn en gisteren is voorbij. Dat WAS.


Deze realisatie is een cadeau waar ik elke dag blij van wordt. Het voelt als een happy end van mijn verhaal!!

Er gebeurde maar één ding in mijn leven. Een ding! En vanaf toen was alles anders. Op een dag besloot ik dat ik niet langer onder de gesel van conditionering wilde blijven leven. Ik realiseerde me dat ik vastzat in mijn gedachten en me hulpeloos, gefrustreerd en boos voelde. Die ochtend werd ik wakker en wilde ik niet ‘wakker’ worden, zoals elke dag bracht ik slapend door, zonder bewustzijn.

Maar dit was de laatste dag waarop ik op deze manier geleefd heb.


Ze zeggen dat als je een zielsbesluit genomen hebt, dat alles dan begint te veranderen.

Ik besloot mezelf volledig te storten op nieuwe manieren om te leven en ik wilde mezelf leren begrijpen. Ik wist dat ik in een grote chaos verkeerde en ik wist dat het tijd was om op te staan.

Er gebeurde maar één belangrijk ding in mijn leven, en dat was het startpunt voor een grote verandering.

Ik ontdekte dat ik niet wist hoe ik moest leven. Ik realiseerde me dat het tijd was om te stoppen met vechten, te stoppen met te willen dat alles werd zoals ik dacht dat het zou moeten zijn. Ik ontdekte dat ik leefde vanuit een plaats van afwijzing. Ik was zo wanhopig. Klaar om me over te geven.

Op een middag, meer dan drie jaar geleden, ontmoette ik Marco, een vriend die ik tien jaar eerder had ontmoet op een cursus voor het lassen met elektroden. En in die tijd had ik hem zo vaak onder invloed gezien van verschillende middelen.

Ik was verbaasd om hem zo te zien. Hij was prachtig, en straalde innerlijke vrede uit. Hij zag er ontspannen, goed gekleed en opgewekt uit en als grapje zei ik: Hé, dat wat jij neemt, dat wil ik ook proberen! Waarop hij zei: echt? Het heet Ayahuasca.

Ik had het woord Ayahuasca vaak gehoord en het veroorzaakte alleen maar afwijzing in mij. Ik had dat woord geassocieerd met sjamanen die gedachten konden lezen en die konden genezen en die vreemde geesten zouden overnemen. Zoveel ideeën had ik erover. Maar die dag, precies op het moment dat ik het woord Ayahuasca herhaalde, werd ik verliefd, ik weet niet hoe, maar ik wist dat ik zelf Ayahuasca wilde drinken. Ik was vastbesloten. Ik wist nog precies hoe, maar ik had de beslissing genomen. Marco nodigde me uit voor een conferentie, waar we zouden praten over dit natuurlijke ancestrale medicijn.

Het was eigenlijk één realisatie die mijn hele leven veranderende. Sergio Sanz is een ervaren psycholoog in bewustzijnsverruimende staten. Op een conferentie vertelde hij dat hij deel uitmaakte van een team van mensen die de integratie deden bij Inner Mastery International. Mensen die toegewijd zijn aan het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun processen van Inner Evolution. Zij gebruiken Ayahuasca op bewuste wijze als een instrument van pure liefde en vriendelijkheid. Het werkt geleidenlijk en mensen komen er om herinnerd te worden aan datgene wat ze vergeten zijn. Dat ze een levend organisme zijn in constante beweging en transformatie. De mensen van het integratieteam zijn ook voortdurend in ontwikkeling door de processen die ze meemaken met de deelnemers. Gedecontextualiseerde contexten worden gecreëerd waar mensen kwetsbaar kunnen worden in een omgeving van vrije expressie en oordeelloosheid. Alle woorden die Sergio sprak resoneerde in mij op het diepste niveau. Gelijk daarna ging ik op een donderdag naar het epicentrum van Inner Mastery in Barcelona. Ik betaalde gelijk voor zes retraites en ging op zoek naar het mysterie. Ik was vastbesloten om mijn leven te transformeren.

Het enige belangrijke wat er in mijn leven gebeurde, was dat ik ging begrijpen dat het mogelijk was om te helen en van daaruit opende ik me voor de mogelijkheid om me met mezelf te verzoenen, mezelf te dis-identificeren, mezelf te ‘updaten’, mijn eigen leven te leiden, en mijn hart opnieuw te openen!

Ik schrijf dit verhaal op omdat ik wil vertellen dat het mogelijk is om te helen. Het hangt van jou af. Alleen van jou. Het hangt af van jouw beslissing om je open te stellen voor nieuwe manieren om je open te stellen om te gaan begrijpen hoe het leven werkt. Om je te verbinden, om je te verbinden met de diepe behoefte van je ziel om je essentie te herinneren. Vanaf deze plek in mezelf vertel ik je deze boodschap. Vanuit die plek is het onmogelijke mogelijk gebleken. Mijn droom is werkelijkheid geworden. Het is mogelijk om TE HEALEN! Het hangt alleen van jezelf af. Niet van de Ayahuasca. Als je die beslissing neemt, ondersteunen en begeleiden we je graag. We geven je een medicijn dat je niet geneest en ook onze methode geneest je niet. Het is je BESLISSING die het belangrijkste is in je healingsproces. We kunnen je namelijk op geen enkele manier helpen, maar misschien zal deze tekst je inspireren of aanmoedigen om een ​​belangrijke stap in je leven te zetten.

Als je de sjamanistische hulpmiddelen wilt gebruiken om ​​je bewustzijn te vergroten, zal dit slechts een middel zijn. Gedurende de ervaring komt er een sleutelmoment waarop je kunt besluiten om de sprong te wagen en je hart te openen. Misschien geef jij jezelf voor de eerste keer toestemming om opnieuw te voelen en alles te omarmen en alles te accepteren dat de dingen zijn zoals ze zijn!

We gebruiken een methode die niet werkt. Dat klinkt misschien raar, maar dat komt omdat het niet werkt om iemand te vertellen wat hij of zij moet doen, of hoe en wanneer. Onze methode gaat over deprogrammeren waardoor je je weer krachtig voelt en je hart kan openen. Het is als het deprogrammeren van de beveiligingscode van je hart.

Waarom kunnen we je niet helpen? Omdat het onmogelijk voor ons is om een kijkje in jou te nemen en je te veranderen. Je bent zelf de enige die in staat is de puinhoop waarin je je bevindt op te lossen. Dit komt omdat jij deze zelf gecreeerd hebt door loyaal te zijn aan je omgeving en aan je vroegere conditioneringen. Om liefde te kunnen ontvangen, gehoorzamen we onbewust de destructieve bevelen van degenen die ons het leven hebben geschonken, en door hen te gehoorzamen, luisteren we niet meer naar onszelf, maar natuurlijk als kind kunnen we niet anders dan luisteren naar de volwassenen.

Als ik je vertelde dat we je kunnen helpen, zou ik zeggen dat de kracht om te helen van mij af komt en niet uit jezelf. Maar de waarheid is dat ik als enige de macht heb om mijzelf te helpen.

Ik leef in overvloed, wat betekent dat ik overloop van liefde en dankbaarheid, en van hieruit schrijf ik dit. Ik nodig je uit om jezelf het ondenkbare geschenk te geven wat jouw leven kan veranderen. En ik heb het niet over een pleister op de wonden of een tijdelijke aanpak die snel weer vervaagt. Ik heb het over het maken van een reis naar je diepste zelf. Ik heb het over je jezelf toestaan om naar het onbekende te gaan, al is het maar voor een nacht, en vertrouwen op het mysterie. Sta jezelf toe om jezelf te omhelzen en het leven te omarmen. Begrijp jezelf en begrijp het leven van een plek van bewustzijn.

Het is een wonder als een mens besluit zijn hart te openen! Ze inspireren anderen om hen heen die als gesloten bloemen zijn. Precies op het moment dat een bloem besluit zijn bloemblaadjes voor de zon te openen en zijn geur in de lucht te verspreiden, doen alle andere bloemen het ook; dat is de magie van het leven en van de ontmoeting!

Paula Saveli

+34 696173261

catalunya@innermastery.es

 

Momenteel is Paula Saveli een van de directeuren van de organisatie, bestaande uit verschillende bedrijven die zich toeleggen op interne evolutie in meer dan 30 landen. Zij is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van het team in Catalonië en is opgeleid in onze Europese school van Ayahuasca en Conscious School.

Alberto José Varela

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top