ERVARING MET AYAHUASCA, BUFO ALVARIUS, KAMBO, YOPO… OP EEN ZEILBOOT met vertrek uit Amsterdam, voor 16 personen

WEEKEND MET AYAHUASCA EN ANDERE ANCESTRALE ENTHEOGENEN OP EEN ZEILTOCHT VIA DE NEDERLANDSE EILANDEN  

Vertrek en aankomst via de Amsterdamse kanalen, van 25 tot 27 Mei.  

 

EEN UNIEKE ERVARING OM TE HERINNEREN WAT VOOR EEN AVONTUUR HET LEVEN IS.

 

Als ayahuasca reeds een belangrijke ervaring is die het beste teweegbrengt op het vlak van innerlijke reizen, beeld je dan eens in hoe het is om deze ervaring te hebben op volle zee, aan boord van een zeilboot.

We zullen aan boord van de zeilboot “Avontuur” reizen, een perfecte metafoor om te begrijpen dat het ware avontuur er één naar het binnenste van onszelf is.

De klipper is uitgerust met 10 kajuiten voor 2 personen, elk met individueel bed. We reserveren 8 kajuiten voor deelnemers en 2 voor de facilitatoren. Er is ook een ontbijt- en eetplaats die we ’s nachts omvormen tot een ruimte voor de ayahuasca-sessies.

 

De zeilboot vertrekt vrijdag rond 17u vanuit het centrum van Amsterdam. Gedurende 2 dagen en 2 nachten zullen we verschillende Nederlandse eilanden bezoeken, vergezeld door een internationaal team van facilitators van Inner Mastery International die ons begeleiden in het gebruik van verschillende voorouderlijke medicijnen zoals Ayahuasca, Kambó en Bufo Alvarius. Ook de muzikale begeleiding en het psychotherapeutisch werk die ons zo kenmerken, zullen aanwezig zijn.

Met een menu dat speciaal gecreëerd werd voor deze ervaring met entheogenen, zal je een belevenis van heling kunnen meemaken waarin we je uitnodigen om op alle gebied te ontwaken.

 

PRIJS ALLES INBEGREPEN: 990€ voor de hele retraite die 2 dagen en nachten omvat, ontbijt, maaltijden, drank, 2 nachtelijke ayahuasca-sessies; 1 complementaire medicinale sessie (Bufo of Kambó) die overdag zal plaatsvinden, en de psychotherapeutische begeleiding.

 

* Het is mogelijk om deel te nemen in extra sessies (Bufo Alvarius, Kambó of Yopo) tegen  bijkomende kostprijs.

* Inner Mastery is een multinationaal bedrijf dat zich toewijdt aan het organiseren van activiteiten van Innerlijke Evolutie over de hele wereld. Gevestigd in Amerika en Europa, en legaal gevestigd in Nederland, telt Inner Mastery met een interdisciplinair team van gezondheidswerkers die, samen met therapeuten, facilitators, sjamanen en traditionele genezers van het Amazonewoud, beslist hebben de weldaden van de natuurlijke medicijnen te verspreiden over de hele wereld. Er werd daartoe een systeem gecreëerd dat gebaseerd is op de psychotherapeutische integratie van het gebruik van entheogenen (substanties onttrokken aan planten en dieren) die de processen van zelf-overstijging versnellen van elk van de deelnemers aan de retraites.

Contact: [email protected]

 

Maximum aantal deelnemers: 16.

 

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top