GENEZINGSPROCES IN DUITSLAND MET KAMBO EN ANDERE SJAMANISTISCHE MEDICIJNEN. Reële getuigenis van een vrouw over de kracht van de natuurlijke substanties.

WAAROM DOEN STEEDS MEER MENSEN DEZE KRACHTIGE EN INTENSE BEHANDELINGEN?

Mijn behandeling met Kambô in Duitsland– heilig medicijn van de sjamanen.

Ik durfde het aan om het enkele dagen geleden opnieuw te doen. Ik heb in het algemeen een sterke en duidelijke intuïtie die me waarschuwt wanneer me iets te wachten staat. En zo had ik tijdens de laatste weken en maanden een sterke noodzaak om een nieuwe behandeling met Kambô te doen. Aangezien ik me geen nieuwe trip naar Zuid-Amerika kan permitteren, zocht ik naar mogelijkheden in Duitsland en ik vond ze. In dit artikel kan je meer te weten komen over mijn tweede sessie, over dat liefdevol sjamanistisch medicijn en de verschillende soorten behandelingen die ze nog meer toedienen.

Kambô, tweede behandeling

Ik gaf een tijdje geleden een “I like” op een Duitse Facebookpagina die Ayahuasca retraites aanbiedt in Duitsland (Ayahuasca International German).  In het begin was ik nogal sceptisch: je kent immers de personen niet die het organiseren en het is zeker dat sommigen dat slecht doen. Ik besloot eerst de website in het oog te houden en de publicaties te volgen.

Terwijl mijn wens om een Kambô-sessie te doen steeds sterker werd, ontdekte ik dat deze organisatie ook  Kambô-behandelingen aanbiedt. Mijn geest probeerde weerstand te bieden maar alle andere omstandigheden (was het mijn lot?) leidden me ertoe een sessie van dit type te doen bij deze organisator. Dus nam ik contact op met hen en vanaf het begin waren ze heel vriendelijk, geduldig en namen ze de tijd om elke van mijn vragen en commentaren te beantwoorden.

Al mijn twijfels verdwenen en ik reserveerde uiteindelijk een Kambô-sessie voor 185, – €. Om me voor te bereiden nam ik de dagen ervoor enkel lichte maaltijden en vastte ik 17 uren voor de behandeling (12 uren is genoeg). De retraites vonden plaats in een mooi huis van hout in het midden van de bossen, dichtbij Keulen. Maar deze omgeving was magisch! Enkel bomen in de omgeving, ver weg van het dagelijkse leven, zo dicht bij de natuur. Men kon de zachte en ontspannende geluiden horen van een beekje dichtbij. Ik kwam een beetje laat want het sneeuwde en de autostrade geraakte verstopt. Daarbij was de uitrit van de autostrade afgesloten en ik moest een alternatieve route nemen. Ik belde aan en ik voelde me zenuwachtig omdat ik te laat was. Ik had reeds mijn verontschuldigingen voorbereid maar toen Hinnerk, één van de organisatoren, de deur voor me open deed, ontving hij me met zo een kalmte en sereniteit, dat er geen enkele verklaring nodig was. Hij toonde me de belangrijkste ruimte en ik merkte meteen de zoete geur van Palo Santo. Dat gaf me een vertrouwd gevoel omdat ik vaak dit heilige hout gebruik in mijn huis. Op de grond lagen veel kleurige matrassen met kleurige kussens en uitgespreide dekens.

Om uit te leggen: in deze retraite was ik de enige die alleen maar een Kambô-sessie had gereserveerd. De andere personen (maar niet allemaal) hadden de Kambô-sessie apart gereserveerd en het werkelijke doel van hun deelname was de Ayahuasca-retraite. Aangezien Kambô vooral receptief maakt voor wat je daarna ervaart, zijn Kambô en Ayahuasca een fantastische combinatie. De personen die daar waren, toen ik ’s morgens aankwam, werden juist wakker (van hun reis). Sommigen waren boven in hun slaapkamer aan het slapen. Ze ontvingen me met liefde en een familiaal gevoel en ik werd meteen opgenomen als een deel van de groep. De meerderheid van de mensen was van mijn leeftijdsgroep.

Ik was de laatste van de vijf personen die toekwamen. Hinnerk zei me dat ik mijn tijd moest nemen om me eerst op mijn gemak te voelen.  Met de aquarelverf op de tafel, begon ik dus een spookkikker te schilderen terwijl ik de andere personen in me opnam. Al deze interessante, kosmopolitische, vredige en mooie energieën. Ik voelde me op geen enkel moment ongemakkelijk, het was meer zoiets al “thuiskomen”.

De Kambô behandeling

Zoals ik reeds zei deden 4 personen de sessie voor mij. We begonnen, de één na de ander. De persoon die zijn behandeling had, zette zich naast Hinnerk, tegenover een muur van vensters die een direct uitzicht gaven op de tuin en het bos. En de rest zette zich eromheen en observeerde de persoon die bezig was met de behandeling.

Het proces van de anderen

Ik vertel je ook kort hoe het de anderen verging: de eerste persoon had geen enkel zichtbaar effect. Die persoon zei niet veel te voelen. Maar dat wil daarom helemaal niet zeggen dat de Kambô niet zou werken. De reactie is zeer individueel. Bij de tweede persoon was de situatie helemaal anders: die moest veel loslaten en het was een moeilijk proces. Ik herinner me dat zij zei: “Oh God, ik wil sterven, ik wil ste-e-e-erven”. Ze gaf veel geel slijm over en Hinnerk legde uit dat het slijm verdrongen gevoelens representeert. Bij haar duurde het proces langer. Toen ik haar zo zag dacht ik eraan weg te lopen want ik had schrik gekregen. Ze kon haar handen en voeten niet voelen. Hinnerk zei dat het oude stress is die er nu uit wil en hij en zijn bekoorlijke verloofde Carlota begonnen met liefde haar handen te masseren. De volgende voelde niet veel effect maar ze brachten hem naar het toilet en waarschijnlijk gebeurde het allemaal daar. En met de vierde persoon ging het allemaal goed.

Mijn ervaring

Dan was het mijn beurt.  Elke keer dat Hinnerk opmerkte dat het proces in de persoon die hij aan het behandelen was, in eindfase kwam, zei hij aan de volgende: “Je mag beginnen drinken”. En dat was voor mij het moeilijkste deel: minstens anderhalve liter water drinken op een lege maag. Na één liter was ik reeds zo voldaan en voelde ik me, alleen al bij het kijken naar het water, slecht worden. Maar ik bracht mezelf tot rust en dronk het laatste beetje. Oh, ik ben vergeten te melden dat ze me voorheen rapé gegeven hadden. Daarbij werd een mengeling van droge kruiden in mijn neus geblazen (heilige tabak). Daarna moest ik me neerzetten, me ontspannen en eenvoudigweg ontvangen. De rapé is op zichzelf heel effectief. Ik zal verderop meer over het proces vertellen.

Wanneer ik me op  de stoel zetten voor de Kambô, vroeg Hinnerk mij hoe ik wou dat hij de punten zette; als een lijn, een cirkel of een spiraal en ik koos voor een spiraal.

Daarna brandde hij de punten in mijn huid en bracht het vergif aan en ik had slechts enkele seconden nodig om reeds de emmer te vragen. Ik voelde het onmiddellijk in mijn hart en daarna de warmte en de druk over mijn hele lichaam. Het is een grote druk in de maag en in het hoofd en je hebt het gevoel dat je onmiddellijk zal ontploffen. Ik moest ook veel overgeven. Hinnerk week niet van mijn zijde; hij zette zich heel dicht tegen mij en observeerde me in mijn proces en droeg met veel liefde zorg voor mij. Ondertussen, zuiverde hij mijn aura met de rook van salie, Palo Santo en een speciale spray.

Ik moet zeggen dat mijn tweede behandeling in Duitsland veel moeilijker was dan mijn eerste in Argentinië. Misschien omdat ik deze keer iets meer moest drinken? Wanneer Hinnerk me vroeg hoe ik me voelde, zei ik dat ik het heel warm had en hij antwoordde : “Ok, dan moet je nog meer drinken”. En ik heb reeds vermeld in mijn laatste artikel dat Kambo het medicijn is van vuur.  Ik keek met bange ogen naar het mini-glas dat men mij aanbood en ik dacht: wil hij echt dat ik dit ALLEMAAL opdrink? Op dat moment was het heel moeilijk voor mij om te drinken maar  tegelijkertijd wist ik dat het belangrijk was voor mij en om alles eruit te gooien. Ik zag echt af en op dat moment dacht ik dit nooit meer opnieuw te zullen doen. Maar dat denk je enkel in een fractie van een seconde wanneer je het meemaakt. Ik zou de behandeling enkele uren later reeds al herhaald hebben. Niet omdat ik het nodig had maar omdat ik het wou. Het is als een geboorte en er is een moment dat je gelooft dat je sterft. Maar ik zou het opnieuw doen.

Oh ja en mijn lippen waren helemaal opgeblazen, ik leek wel een eend. Dat komt door je de hele tijd voorover te buigen naar de emmer. Het is belangrijk in verticale positie te blijven zitten. Op het einde had ik op de één of andere manier absoluut geen energie meer. Ik vroeg of ik mocht neer liggen en mocht slapen maar het was nog niet over en dus moest ik recht blijven gedurende een tijdje. Ik was echt wanhopig. Ja, dat woord vat het heel goed samen: wanhoop. Er gebeuren veel dingen in jou en je voelt de hele zaak en je wordt er zo moe van. Maar je moet wachten, vertrouwen en het laten gebeuren. Hinnerk had voorheen reeds gezegd dat heel dit proces bij de indianenbevolking niet meer dan 10 minuten duurt. Omdat ze het al kennen, het toelaten, zich er niet tegen verzetten en gewoon toelaten dat het plaats vindt. En dat is wat in mijn geest kwam tijdens het proces en ik ontspande me en probeerde alles zoveel mogelijk te voelen, hoe dit medicijn me doordrong van liefde, van binnenuit. Daarna dronk ik een beetje en toen ik merkte dat ik het water kon binnen houden, wist ik dat het allemaal over was. De lieve organisatoren maakten een  matras voor me klaar en ik ging neerliggen en slapen.

Toen ik mijn ogen opende waren er andere personen in de ruimte die ik voorheen nog niet gezien had. Zij waren degenen die boven sliepen. Alles was zo familiair. De mensen waren zo ontspannen; de ruimte voelde gemoedelijk aan. Er hing echt een diepzinnige en ontspannen sfeer. Het had iets weg van een “siësta in de tuin van de kindertijd”. Alsof de tijd stil stond. Zonder verplichtingen, niemand die dacht aan werk of facturen. Je bent gewoon hier en nu. Toen ik mijn emmer leegde en schoonmaakte in het toilet, keek ik in de spiegel en was ik helemaal verwonderd: mijn lippen waren nog steeds gezwollen. Ik zag eruit als Chiara Ohoven (“Alles is werkelijk …”). Maar gelukkig ging dat snel over.

Waarom doe ik dat allemaal?

Velen vroegen me waarom ik de toxische afscheidingen van een kikker op mijn huid smeer en daarna de ziel uit mijn lijf kots. Wel, ik zal het je zo uitleggen. Na de eerste behandeling is mijn leven helemaal veranderd en natuurlijk op een positieve manier. Het concrete effect van Kambo kan men enkel in de daaropvolgende weken/maanden voelen. Als ik nu achterom kijk, word ik er me van bewust dat er veel dingen gebeurd zijn na mijn eerste behandeling. Ik heb besloten mijn waarheid te leven en een heel andere richting aan mijn leven te geven. Sommige durven dat gedurende hun hele leven niet te doen en leven enkel om de anderen te behagen en zich aan het systeem aan te passen. Dat zou reeds geen optie meer voor me zijn. Ik heb steeds gevoeld dat er meer is in dit leven. Op een gegeven moment had ik enkel mijn depressie en angst want ik had voor een korte periode aanvaard dat dit alles was: werken van 9 tot 17u stipt, de rekeningen betalen en naar de TV kijken… Natuurlijk word je angstig omdat je diep van binnen voelt dat het leven veel meer dan dat is. Ik ben zo gelukkig dat ik de weg hiernaartoe heb gevonden en dat Kambô me geholpen heeft om uiteindelijk de kracht te nemen en de zaken aan te pakken. Het voorbije jaar was zeer heftig en ik heb veel geleerd en kon een goede basis creëren voor de realisatie van al mijn dromen.

Nu ga ik door met te groeien naar de toekomst toe. Ik ben heel dankbaar voor alle geleerde lessen die ik in 2017 geleerd heb en nu kan ik in 2018 eindelijk beginnen leven. Voor het ogenblik moet ik een zeer belangrijke stap zetten en vooraleer hier weg te gaan, zou ik met Kambô graag alles willen opkuisen zodat ik alles wat ik wil, kan vinden en mijn doelstellingen met gemak kan bereiken. De indianenvolkeren spreken over een negatieve energie die ze “panema” noemen. Deze energie is verantwoordelijk voor het ongeluk, de blokkeringen en de apathie en het omringt de mens als een sluier die je verhindert alle spirituele energieën te ontvangen. En zo voelde ik me voorheen. Alsof ik geblokkeerd was. Ik ben tot hier geraakt en nu ontbreekt slechts een klein beetje maar dikwijls ontbrak het me aan motivering. Soms had ik zelfs niet eens de kracht om de vuilnis buiten te zetten en uitstellen was een groot thema.

Met Kambô veranderde alles meteen. Daarbij wou ik me opnieuw ontgiften. En een andere grote reden was dat ik nieuwe vrienden nodig had. Ik wachtte op personen zoals de mensen die ik hier ontmoette. Een week later hebben we elkaar ontmoet bij Hinnerk thuis voor een informatieve meeting. En ik ben iedereen zeer genegen geworden. Daarna zijn we samen iets gaan eten en nu hebben we een WhatsApp-groep en zullen we elkaar zeker en vast regelmatig nog ontmoeten. Ik zal iedereen gauw uitnodigen bij mij thuis. Ik hou van de energie van deze groep! Het is allemaal nieuw en interessant! Wanneer de sjamaan in Buenos Aires me toen vroeg naar het motief van mijn behandeling, voelde ik diep vanbinnen de wens om dichter bij het volgende spirituele niveau te komen. Er opende zich toen een compleet nieuwe wereld voor mij in dewelke ik werd toegelaten om me te ontdekken. En ik had reeds mijn onderzoek gedaan en was klaar voor nieuwe bijdragen die ik toen natuurlijk ook verkreeg. Telkens ik denk alles te weten, opent er zich een nieuw gebied voor mij wat me doet inzien dat ik niets weet… Het volgende dat ik ga proberen is natuurlijk  Ayahuasca en Bufo Alvarius. Maar laat het ons opnieuw hebben over de effecten van Kambô.

De eerste effecten na de behandeling:

  • De volgende dag stond ik om 6 u stipt op en was ik zo vol energie en enthousiasme om wat ik gedaan had. Nog in bed kwamen er zoveel ideeën in me op. Alsof ik informatie direct vanuit het universum had gekregen … Ik geloof dat je je in zijn kracht en actie begeeft.
  • Ik heb gedurende een lange tijd zonder licht kunnen slapen. Ik geraakte af van enkele angsten en heb een gevoel van vertrouwen.
  • IK weet niet of het enkel subjectief is maar het lijkt me dat mijn gezicht veel mooier is sindsdien. Ik hou ervan in de spiegel te kijken te aanschouwen hoe mooi ik ben (thema van zelfliefde). Wanneer ik mijn lichaam afdroog ‘s morgens na de douche, ben ik verwonderd over mijn prachtige huid en hou ik van mijn lichaam (wat daarvoor minder het geval was).
  • Ik ben meer bezig met voeding. Ik besteed meer aandacht aan mijn dieet; ik probeer een grotere hoeveelheid groenten en essentiële voeding eten. Nu wil ik natuurlijk zo lang mogelijk de voordelen hebben van de fysieke ontgifting. Kambô heeft ongeveer hetzelfde effect als twee weken vasten met water en ik wil niet dat de toxines zich zo snel opstapelen dus heb ik sindsdien meer aandacht besteed aan mijn dieet. Ik vind het gemakkelijk minder te eten en ik ben heel fier het op die manier te doen.
  • Op het werk behoud ik meer mijn kalmte in stresserende situaties en in het algemeen ben ik heel ontspannen. Ook wat de toekomst betreft.
  • Ik vind het gemakkelijker om me te focussen op mijn doelstellingen in plaats van op de stem die me altijd zegt dat ik iets niet kan doen. Dat is bijna gedaan.
  • En ja, Kambô brengt mirakels in jouw leven. Slechts enkele dagen zijn voorbij maar er zijn zoveel dingen gebeurd. Ik trek opeens zoveel wonderbaarlijkheden aan dat ik oneindig dankbaar ben. Ik leer veel en ik krijg veel geschenken (ook niet-materiële). De vorige keer was het net hetzelfde. Zoveel prachtige personen contacteerden mij uit het niets en dat kan geen toeval zijn …
  • Ik ben niet meer zo geïnteresseerd in materiële dingen. Voor dit proces, maakte ik lijstjes van dingen die in nog moest kopen.Wanneer ik nu die lijst bekijk, realiseer ik me dat ik het niet nodig had want ik ben reeds rijk, ik heb een lichaam en geest. Nu koop ik enkel nog zaken die me helpen in mijn spirituele groei zoals helende stenen om te mediteren, Palo Santo, boeken, … Mijn douche wordt steeds leger. Voorheen kocht ik zoveel kostelijke schoonheidsproducten en nu voel ik echt dat het tot niets dient al die chemische spullen op mezelf aan te brengen. Nu ben ik blij met organische zeep en organische shampoo. Ik laat enkel natuurlijke oliën mijn huid voeden. Ik voel wat ik leuk vindt en wat niet.
  • Deze band met de natuur. Ik wachtte erop met verlangen. Ik wil enkel in de duisternis van de nacht neerzitten, door het raam kijken en de maan aanschouwen, deze planeet voelen,…
  • Ik voel ook opnieuw de impuls om naar Zuid-Amerika te gaan. Dat is wat ik moet doen. Mijn intuïtie zegt dat dit het volgende hoofdstuk zal zijn. Het is tijd om naar Zuid-Amerika te gaan. Ik had reeds dat gevoel maar nu opnieuw veel intenser. Ik ben de hele tijd Spaanse muziek over de natuur aan het beluisteren.

De beste dag sinds lang

Ik vertel jullie nu kort hoe de dag geëindigd is na de sessie. Toen we ons op onze matrassen op de grond gelegd hadden, deden we een geleide meditatie die Carlota begeleidde, met de bedoeling ons te wortelen. Daarna vertelden we, de één na de ander, hoe we de ayahuasca-nacht en de Kambo-sessie hadden ervaren. Ik denk dat we in het totaal met 10 personen waren en ongeveer 2 uren praatten want allemaal vertelden we in detail de ervaringen en visioenen en we analyseerden ze opnieuw in groep. Ik nam niet deel aan de ayahuasca-retraite maar het was zeer emotionerend om te horen hoe iedereen het ervaren had. En dat gaf me een beetje angst. Wat ze allemaal gemeenschappelijk hadden was de ervaring van eenheid. We hoorden dit telkens weer in spiritualiteit en in de kwantum fysica dat er een veld is dat ons allemaal verbindt. Ik weet dat we allemaal één zijn maar ik weet dat dit enkel in theorie is. En deze personen hebben dat werkelijk gevoeld en begrepen met ayahuasca. Iemand zegt, bijvoorbeeld, dat die nu begrijpt dat men verschillende levens leidt en dat dit misschien het meest belangrijk is op dit moment. Iemand anders voelde het lijden en de pijn die zijn mensen ervaren hebben in de voorbije eeuwen. Hij voelde ook de gevoelens van zijn ouders en kwam ertoe om beter hun acties te begrijpen. Hij kroop uit zijn cocon en bevrijdde zich van zijn erfenis.

Ik hoorde het op die manier en ik analyseerde het natuurlijk en het is alsof ayahuasca je van je hoofd naar je hart brengt en je dingen doet voelen. Iedereen bevestigde dat ze de gevoelens van bepaalde personen konden voelen (afhankelijk van het thema dat ze doorwerken). Er waren oude trauma’s en ze kunnen het voelen en begrijpen met een ander (hoger) bewustzijn. En ik werd er me van bewust dat ze zich ook realiseerden wat ze nu moeten doen om een beter leven te leiden. Ze hebben dus de oplossing al bij de hand.

Een beetje later aten we allemaal samen. Een meisje van de groep bereidde een groot avondmaal (veganistisch/vegetarisch) en we genoten er allemaal echt van. Ik zou het leuk gevonden hebben bij deze prachtige mensen te blijven en daar te blijven maar ik moest toch eens naar mijn huis gaan. Toen ik het donkere woud doorkruiste op terugweg naar de stad, leek alles me zo onwerkelijk. Ik was daar een tiental uren geweest en op weg naar huis moest ik eerst begrijpen dat ik weer terugkeerde naar het normale leven.  “Op welke planeet ben ik geweest?”, vroeg ik me af? De reële wereld en het dagelijks leven leken me zo absurd. Eens je zoiets ervaren hebt, is het belachelijk te denken aan het werk en andere problemen die niet belangrijk zijn. Het enige wat ik deed was een paar dingen kopen in de supermarkt en ik wandelde als een buitenaards wezen door de gangen. Ik zal al die gestresseerde mensen, denkend aan wat ze denken en waar ze op hopen in dit leven. Tussen de wereld en de wereld waarin ik me tot voor enkele minuten bevond, is er zo een verschil. Maar het is mooi de twee te combineren en ik geloof dat dit de weg is om te volgen. Spiritualiteit is steeds meer een thema in onze maatschappij want de mensen ontwaken langzaamaan en beginnen een diepere zin te vonden in het leven, voorbij de stress en de haast.

Kambô:

Kambô is het vergif van een bepaalde kikker afkomstig uit de Amazone. De inheemse bevolking gebruikt het als medicijn en als een “vaccin” (bijvoorbeeld tegen malaria). Op spiritueel niveau bevrijdt het je van blokkeringen en laat het je toe dat de zaken die je nodig hebt in je leven jou bereiken en dat de irrelevante zaken (en personen) verdwijnen. Men brandt kleine puntjes in de huid om het vergif toe te passen. Daarna geef je over en bevrijd je je van de toxines die zich gedurende lange tijd geaccumuleerd hebben in je lichaam. Het is één van de snelste ontgiftingskuren in de geschiedenis. Het proces duurt ongeveer een half uur.

Rapé:

Rapé is een heilige tabak. Via een kleine bamboe-projector of een hol bot wordt het mengsel van kruiden in poedervorm in de beide neusgaten geblazen. Daarna ontgift het de sinussen en de voorhoofdsholten en ontkalkt het ook de pijnappelklier. Rapé opent de chakras, fundeert en zuivert de aura van blokkeringen en buitenaardse energieën. Het verhoogt ook de vibraties (hoge vibratie ;-)). Op het einde van de samenkomst met Hinnerk namen we nogmaals Rapé met Kambô met hem. Er was enkel iets van het vergif van de kikker in de mengeling van de kruiden die deed herinneren aan de kern van de Kambo. Ik voelde opnieuw de druk in de slokdarm die me herinnerde aan de behandeling met Kambo maar het was enkel een zachtere versie van hetzelfde. Er zijn verschillende mengelingen, zoals bijvoorbeeld de rapé van eucalyptus dat ook een goede smaak heeft. Wanneer je de rapé neemt, moet je eenvoudigweg zwijgen, stilzitten en je gedurende 10 minuten laten gaan. Het brandt een beetje in de neus en in het voorhoofd maar het is te verdragen. Je moet toelaten dat het werkt en je neus niet direct snuiten. Na tien minuten kan je het uit je neus blazen.

Ambil:

Ambil ken ik slechts sinds 2 weken. Hinnerk verkocht me een klein potje. Het is ook heilige tabak maar dan in de vorm van een harde pasta. Om vertrouwd te geraken met Ambil, neem je het eerst in een cyclus van 21 dagen. Elke morgen een hoeveelheid die gelijk staat aan een korrel. En eens in die cyclus, een hoeveelheid gelijk aan de grootte van een erwt. Ik wil niet on-respectvol zijn maar het goedje heeft de geur van een toilet van 200 jaar oud. Ik moest mezelf echt overtreffen maar ik moet toegeven dat het niet zo slecht smaakte. Het smaakte zelfs een beetje naar cacao. Je doet het ‘s morgens op je tandvlees en laat het daarna met het speeksel naar beneden vloeien. Het is zoals zand tussen de tanden hebben. En na een tijdje brengt het een focus in jouw lichaam, wat het uiteindelijke doel is. Het is vooral adequaat voor mensen die veel nadenken. Het helpt om je opnieuw te verbinden met het lichaam. Ik begon mijn cyclus van 21 dagen op 31 januari. Ik merkte het eerst op het tandvlees; ik voelde ze echt kloppen. En naarmate het door mijn keel naar beneden ging, voelde ik intensief mijn keelchakra en mijn hele thorax. Ik was natuurlijk verschoten. Maar ik besloot om te vertrouwen. En alles is in orde. Om ambil te bekomen, wordt de tabaksplant gekookt, aangedikt en gemengd met vegetatieve zouten. Ambil help om je te centreren, je lichaam te voelen en je uit te drukken. Men zegt dat het de woorden versterkt, dat het helpt om hun waarheid te communiceren. Bij de inheemse volkeren, neemt men Ambil als men een belangrijke speech wil geven voor de verenigde stam. Het helpt ook bij een serie verslavingen, zoals bijvoorbeeld de verslaving aan de nicotine. Als je een grote hoeveelheid Ambil consumeert (twee hoeveelheden van de grootte van een erwt), helpt het om over te geven.

Meer informatie over “Inner Mastery”, de organisatie die ik uitgekozen heb, vind je via de volgende link:

https://www.albertojosevarela.com/ne/

Om je te contacteren met ons team in de benelux: [email protected]

Ik ben heel dankbaar en gelukkig. Heel erg bedankt.

Marinka

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top