GEWONDE INNERLIJKE KINDEREN BEDAREN BIJ DE MANIFESTATIE VAN DE PUURHEID VAN HEALING: Mijn naam is Pancho Vázquez Deus en ik ben gelukkig.

IETS BELANGRIJKS GEBEURT MET MENSEN DIE IN DE INNER MASTERY COMMUNITIES WONEN EN LEVEN. 

Wil je dichter bij een niet te stoppen fenomeen komen? Dat is hoe vrede mijn hart binnenkwam …

Ik word emotioneel terwijl ik deze woorden schrijf, ik voel waardigheid, die ik verdien; JA, ik voel eindelijk dat ik ALLES verdien, dat ik alles begin te ontvangen waar ik in mijn leven naar heb verlangd, omdat ik er open voor sta. Openen om te ontvangen is veel ingewikkelder dan ik dacht. Nu realiseer ik me dat het zichzelf heelt.

Ik heb mijn hele leven geloofd dat geluk zich beperkte tot geïsoleerde momenten, iets dat voorbijging, dat het leven grotendeels lijden was, en dat ik de hele tijd hard moest werken om kruimels van voldoening te krijgen of geloofde dat de dag zou komen waarop ik me tevreden zou voelen, maar ikzelf blokkeerde dit. Ik bracht mijn leven door met wachten, het typische zelfbedrog van degenen die weigeren te ontvangen.

Nu weet ik dat het allemaal een leugen was, het waren gewoon overtuigingen die mijn Wezen en mijn geluk beperkten.

Ik schrijf dit vanuit het busje dat we gebruiken om naar Portugal te reizen om naar daar een Inner Evolution retraite te begeleiden. Ik ben erg opgewonden en wil de mensen ontmoeten die hebben besloten een grote sprong te wagen om te stoppen met lijden. Ik heb telefonisch contact met hen gehad en ken hun verschillende realiteiten. Ik wil ze knuffelen, ze besmetten met de vrede die ik in mijn hart voel, de hoop en de vreugde voor het leven overbrengen waarvan mijn hart overstroomt. Tranen van emotie komen als ik contact maak met wat ik voel en dat dit er eindelijk echt is in mijn leven. Door in contact te komen met andere mensen in soortgelijke situaties als waarin ik me bevond, wordt de neurotische behoefte om ze te willen redden geactiveerd, maar ik heb al begrepen dat ik ze nergens van kan redden, dat ze alleen zichzelf kunnen redden. Het is iets waar ieder van ons verantwoordelijkheid voor moet nemen; maar ik kan hen steunen en hen de nodige hulpmiddelen aanreiken om van zichzelf te gaan houden. Dat is wat we doen op onze retraites, situaties creëren zodat we compassie leren kennen. 

Het is geweldig om zo te leven en te delen wat me op een dag overkwam. Omdat je niets hoeft te doen, liefde en vertrouwen doen het allemaal.

Ik kwam meer dan twee jaar geleden naar mijn eerste retraite bij Inner Mastery. Ik bevond me in een vreselijke staat, en voelde me wanhopig, hopeloos. Ik had het geluk dat een geweldig team van professionals me daar ondersteunde met geduld, mij steunend vanuit liefde en toewijding. Vanaf dag twee was het duidelijk dat ik dit op een dag wilde doen: liefde delen.

Ik werd snel lid van de Europese School van Ayahuasca en later van de Conscious School, waar ik mijn hart openstelde , waar ik weer in contact kwam met datgene wat mijn ziel al wist en wat niemand mij kon leren. Nu werk ik als een integrator en facilitator in een verruimde staat van bewustzijn met een open hart. Ik coördineer Inner Mastery International Retreats in Madrid en Portugal. Ik breng mijn leven door omringd met liefde, healing, gelach, zingen en wederzijdse steun.

Het proces was moeilijk, diep en soms zeer complex, maar het is tot mij gekomen.

Nu woon ik in de Madrid Conscious Community in het huis van Alberto Varela, samen met meer dan 20 mensen. Dit huis is mijn thuis geworden.

En toen ik begon te schrijven: mijn naam is Pancho Vázquez Deus en ik ben gelukkig.

Als je ondersteuning nodig hebt, bel me dan gerust. 

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top