INFORMATIE DIE HET HERSENEN TRANSFORMEERT, DE GEEST BEVRIJDT, HET BEWUSTZIJN LAAT ONTWAKEN… Via directe toegang door de neusgaten van een natuurlijk poeder dat is gewonnen uit jungleplanten.

SNELLE, DIRECTE EN DIEPE TOEGANG TOT DE KERN VAN ONZE INTELLIGENTIE.

Er is een intern punt waar alles is en waar we ons met alles kunnen verbinden.

Alles wat toegang heeft tot de hersenen wordt informatie en dit wordt op zijn beurt de oorsprong van ons leven. Buiten de hersenen zijn gegevens, dingen, bewegingen, maar binnenin worden ze actieve informatie die oneindige effecten kan hebben in het functioneren van onze chemie, die gedrag kan veroorzaken – zowel afstandelijk als onverwacht – wat ons leven een hemel of hel kan maken.


Alles wat buiten is, zal waarschijnlijk naar binnen gaan en, in het proces, informatie van hogere of lagere kwaliteit worden die onze essentiële intelligentie zal beïnvloeden.

Een groot deel van de wereldbevolking is eraan gewend om medicijnen via de neusgaten in te brengen die helpen de realiteit te vergeten, afgeleid te worden van allerlei problemen en het functioneren van de hersenen te verdoven, zodat gedachten stoppen met je lasting vallen, je te beschuldigen, veeleisend te zijn en je te verstoren. Chemische medicijnen creëren informatie van lage kwaliteit, terwijl we juist proberen de lage kwaliteit van het leven dat we leiden te compenseren.


Het is logisch dat mensen manieren zoeken om te ontsnappen of manieren vinden om de symptomen die ons teisteren, te verlichten. Wat de meesten niet weten, is dat alles juist ingewikkelder wordt als je probeert aan iets te ontsnappen. Wanneer een synthetisch medicijn wordt opgesnuifd, het natuurlijk vermogen van de hersenen om creatieve oplossingen te ontwikkelen, juist vervaagd; de deuren die toegang hebben tot de bron van alle antwoorden worden gesloten, de diepgaande verbinding met de oorsprong van dingen wordt geannuleerd. Maar er zijn velen die deze destructieve processen al omkeren en transformeren in iets constructiefs.

Ik heb cocaïne slechts één keer in mijn leven geprobeerd, en het was meer dan genoeg om me te realiseren dat het me verdoofde. Dat was meer dan 20 jaar geleden. Maar toen, 10 jaar geleden, werd er een poeder in mijn neusgaten ingebracht dat compleet anders was dan wat cocaïne produceert. Het gebeurde terwijl ik in de ayahuasca-sessie in de Colombiaanse jungle was. Deze ervaring stelde me in staat om een ​​verbinding te hebben met een intiem, diep en onbekend deel van mijn brein dat mijn visie, mijn perceptie en mijn manier van omgaan met

de wereld en anderen veranderde. Het is de enige keer dat ik deze ervaring had.

 

De vrouw van de Taita, Maria, bood aan dit medicijn door mijn neus te blazen om mijn geest te bevrijden. Ze had het in een klein leren tasje dat rond haar nek hing als een ketting, ze opende het en ik zag dat het een bruin poeder was, waarvan ze me vertelde dat het Yopo was. Omdat ik dat woord nooit eerder had gehoord, betekende het voor mij niets, maar toen ze het via mijn neusgaten inbracht, had ik zo’n spontane en onmiddellijke ervaring die zeker een voor en na markeerde in termen van het functioneren van mijn geest en de kracht die ik aan mijn gedachten gaf. Op dat moment begon ik te beseffen dat ik niet mijn gedachten ben en dat ze niet de mijne zijn. Ik kwalificeerde mijn gedachten op een manier waardoor ik afstand van ze kon nemen, zodat ik ze kon observeren zonder dat ze me konden domineren of manipuleren. Ik begon gedachten te zien als bewegingen van het bestaan ​​die zich in mij manifesteerden. Op de een of andere manier ervoer ik organisch wat ik door meditatie had geleerd.

De verbinding die in mijn hersenen tot stand kwam, leidde me naar een punt dat zwart, oneindig en eeuwig was. Alsof mijn eigen bewustzijn daar was binnengekomen. Vanaf dat moment wilde ik nooit meer poeder in mijn neus, ongeacht hoe natuurlijk of genezend het was; voor mij was het erg hard en pijnlijk in die zin dat het mijn neus deed branden alsof iets me verbrandde. Maar ik geef toe dat ik het opnieuw zou doen, hoewel die

keer voor mij meer dan genoeg was. Het was wat ik nodig had om een ​​andere relatie met mijn geest te ontwikkelen en en alles wat het denkt.

Vanaf dat moment tot nu heb ik vele voorouderlijke remedies geprobeerd, en na vele jaren zijn deze “magische poeders” in mijn handen gekomen; niet alleen de Yopo, maar ook een ongelooflijke verscheidenheid aan poeders gewonnen uit verschillende planten met verschillende effecten en intensiteiten. Nu heb ik geleerd dat Yopo de krachtigste van allemaal is. Daarom heb ik besloten om een ​​nieuwe workshop in onze organisatie te introduceren waar verschillende soorten magische poeders geleidelijk worden getest totdat we de staat bereiken die we op dit moment in ons leven willen. We beginnen met Colombiaanse of Ecuadoraanse snuifjes (rapéhs), we gaan door met de zachte Braziliaanse rapéhs en we eindigen met de sterke. Maar we brengen ze voorzichtig in en nemen tussendoor ruimte voor integratie.

Ik dank de sjamaan die dat Yopo op dat betreffende moment op zo’n krachtige wijze in mijn neus projecteerde. Het leek erop dat ik dat nodig had. Maar ik moet toegeven dat ik na het ontmoeten van duizenden mensen op het pad van de innerlijke zoektocht, heb begrepen dat processen geleidelijk moeten verlopen, beetje bij beetje, om geen weerstanden of buitensporige en onnodige pijn te creëren. Dat is de reden waarom onze methode over de hele wereld zeer succesvol is, omdat we niet willen uitdragen dat we enorme hoeveelheden sjamanistische 

remedie kunnen nemen; maar het is vooral onze interesse om hen op een zachte, liefdevolle manier te benaderen en in de mate dat onze lichaam-geest het kan verwerken. Het is niet nodig om aan iedereen te bewijzen dat we sterk zijn en dat we alles kunnen doorstaan ​​zonder zelfs maar te huilen. Het is zo mooi om te genieten van het zachte proces van verbinding met het element van elke voorouderlijke remedie dat het niet nodig is om een ​​sterk karakter uit de kast te trekken om het vermogen te tonen dat je alles kan doorstaan.

Elke plant heeft zijn eigen spirit en elke spirit die uit de natuur komt, heeft heilige informatie voor onze hersenen.

De introductie van deze pure poeders van jungleplanten, die het vermogen hebben om te reinigen, te verduidelijken, te tonen, te activeren en te ontwaken, heeft precies het tegenovergestelde effect als chemische medicijnen, omdat ze door blokkades, angsten en onzekerheden op te heffen directe toegang tot het

‘nulpuntveld ‘ of de bron van alle verbindingen, dat zich in de hersenen bevindt. Het nulpuntsveld, ook wel het kwantumvacuüm van Dirac of de zee van Dirac genoemd, is zonder twijfel de focus van de huidige wetenschap. Het lijkt erop dat alles, van de verste ster tot de kleinste bloedlichaampjes, zoals het elektron en de quark, verbonden zijn vanuit dat veld. Deze wetenschappelijke benadering van fysica komt uit de string theory.

Voor degenen die ervaring hebben met deze planten die direct op dit nulpuntsveld werken, kunnen bevestigen dat er een intern punt is waar alles wordt uitgevonden en waar het GEHEEL toegankelijk wordt. Degenen die dat doen, kunnen zelf beseffen dat de kern leeg is; het is puur, oneindig en eeuwig, het kan nooit worden voltooid en kan nooit worden gevuld, en niets dat daar bestaat vertegenwoordigt wat elke mens is; het is toegankelijk voor ons om de oorsprong van alle dingen te begrijpen en vooral om ons eigen bestaan ​​te begrijpen zoals het ons is verleend.

Wanneer deze magische poeders toegang krijgen tot ons brein, introduceren ze informatie van superhoge kwaliteit, het is de hoogste kwaliteit die we kunnen verkrijgen. Buiten ons lichaam, voordat deze poeders in ons worden geprojecteerd, zijn het planten, medicijnen, natuurlijke stoffen, maar als ze in contact komen met onze hersenen worden ze een pure en ongeïdentificeerde intelligentie die plotseling het onberispelijke vermogen herstelt om alles te zien, om het allemaal onder ogen te kunnen zien. Alles dat we vanaf nu zijn ontvlucht wordt tot vrijwel niets gereduceerd wanneer het imposante meesterschap van intelligentie zich manifesteert.

Ik kon zoveel dingen tellen die me zijn overkomen sinds ik de magic dust inhaleerde, dat je zou denken dat ik bij buitenaardse wezens was die mijn hersenen regenereerden en me hersenspoelden; of misschien dat een goddelijke geest bij mij is binnengekomen, of dat ik ontwaakte of duizend andere

dingen. Ik denk niet eens na over wat me echt is overkomen, maar ik verzeker je dat ik er elke dag van mijn leven van geniet. Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij ben om dit product en deze kennis te kunnen delen in alle landen waar de organisatie die ik heb opgericht is, die gebaseerd is op het ondersteunen van miljoenen mensen die een échte transformatie in hun leven willen doormaken.

Wij bieden medisch, psychologisch en therapeutisch advies. Ik heb ook een school opgericht waar we de facilitators opleiden die deze magische poeders projecteren. Ze reizen naar meer dan 20 landen reizen om deze prachtige natuurlijke oplossingen waarin Moeder Natuur blijft voorzien, aan te bieden.

Bedankt Pachamama dat je ons hebt herinnerd en ons hebt laten herinneren wat we zijn, boven alles wat we hadden geloofd en gecreëerd in de virtualiteit van onze geest.

Alberto José Varela

nosoy@albertojosevarela.com

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top