KORTE AYAHUASCA SESSIES IN NEDERLAND. Alle dagen van 9 tot 20 Maart in ons huis in Eindhoven.

EEN VISIONAIR, ZUIVEREND PROCES VAN INNERLIJKE VERBONDENHEID, IN EEN 4 TOT 6 UREN DURENDE SESSIE.

In een introspectie-sessie met Ayahuasca kunnen zoveel zaken verbeteren i.v.m. onze levensenergie, ons lichaam en zelfs ons leven.

Steeds meer mensen hebben op regelmatige wijze – minstens één maal per maand – toegang tot een ervaring met Ayahuasca. Ze verzekeren dat dit hen een staat van welzijn oplevert die door niets anders kan geëvenaard worden.  Een ideale aanvulling voor hen die hun lichaam verzorgen, emotionele stabiliteit nodig hebben, hun uiterlijke schoonheid willen behouden vanuit hun innerlijke gezondheid of zich willen bewegen met een hernieuwde levensenergie.

AYAHUASCA INTERNATTIONAL BIEDT KORTE MAAR ZEER DIEPZINNIGE SESSIES:

Voor personen die een toenadering wensen tot Ayahuasca of voor hen die over niet veel tijd beschikken, hebben we een sessie ontworpen waarbij men vanaf 18u in ons huis kan aankomen om in enkele uren deel te nemen aan een proces van introspectie (visionair en/of zuiverend) om daarna thuis te kunnen gaan slapen.  Maar het is ook mogelijk om te blijven slapen en ‘s morgens vroeg  of na het ontbijt te vertrekken.

Intieme groepen, live muziek en zorgvuldig geselecteerde opgenomen muziek, een gezellige omgeving, 100% zuivere Ayahuasca direct vanuit de Colombiaanse jungle en de mogelijkheid om tijdens één sessie de Ayahuasca-inname te herhalen. De sessies worden geleid door facilitators die gevormd werden in de Europese Ayahuasca School en onder supervisie zijn van ervaren therapeuten.

DE  VISIOENEN OF DROOMBEELDEN: zijn geen hallucinaties maar wel visuele voorstellingen van aspecten van onszelf die ons pistes geven om op innerlijke plaatsen te komen die we nog niet kennen en van daaruit problemen op te lossen of ons eigen creatieve potentieel te ontwikkelen.

DE ZUIVERING: is het fysieke en emotionele proces dat het organisme ervaart en dat  soms leidt tot overgeven en/of diarree, zweetaanvallen of beven. Het doel is het lichaam te reinigen van toxines om zo een schoonmaak en zuiverheid in de cellen te bekomen.

Indien er personen deelnemen die in medische en/of psychiatrische behandeling zijn, consulteren we onze arts om te voorkomen dat Ayahuasca onverenigbaar zou zijn (met bepaalde medicijnen bv.).

Je kan je inschrijven voor deze sessies bij: [email protected]

Tijdens deze 11 dagen is er ook mogelijkheid tot sessies SYSTEEM-THERAPIE (1u per persoon en geleid door Isamar Gutierrez van de USA) en sessies van BUFO ALVARIUS (een natuurlijk medicijn afkomstig van kikkers uit de Sonora-woestijn in México).

PLAATS VAN DE SESSIES: HOLISTISCH EPICENTRUM IN EINDHOVEN

NIEUW HOLISTISCH EPICENTRUM IN NEDERLAND. Kalender van activiteiten met Ayahuasca, Bufo Alvarius en psychotherapeutische integratie.

VOOR MEER INFO KAN JE STEEDS CONTACT OPNEMEN VIA MAIL:  [email protected]    of telefonisch: (0034) 602642863  (Eliel Gómez)

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top