MEGA EVENT IN MADRID: INNER MASTERY INTERNATIONAL, DE CONSCIOUS SCHOOL EN DE EUROPESE SCHOOL VOOR AYAHUASCA. Voor het eerst allemaal samen in een retraite zonder grenzen, met de oprichter van de organisatie …

ALBERTO EN ELIAN VARELA… SAMEN OP DEZELFDE PLEK WAAR ZIJ EEN GEWELDIG INNER EVOLUTION EVENEMENT LEIDEN…

Open je en geef je over aan het leven, aan anderen en het mysterie. (28 oktober tot 7 november, één of meerdere dagen deelnemen, tot maximal elf dagen)

De grootste internationale organisatie gewijd aan de verrijming van het menselijk bewustzijn en het open van het hart werd geboren uit de vader-zoon relatie van Alberto en Elian Varela.

Twee mannen in de leeftijd van 59 en 33, die dit meer dan 15 jaar geleden begonnen … toen zij de eerste stappen zetten op hun pad naar healing. Een vader en een zoon, een zoon en een vader…. Ze wisten dat het hun verzoeningsproces werd, niet alleen op individueel niveau, maar vooral in de liefdesrelatie die ze hadden en die werd onderdrukt door zoveel overtuigingen en interpretaties.

Getuige zijn van deze bijeenkomst is een geweldige kans om al onze relaties te genezen. Deze mannen zijn zelf kinderen, geliefden, partners, ouders, broers en vrienden. Zij hebben een sleutel in handen als het gaat om het helen in en van relaties, welke deze ook mogen zijn, met mannen of vrouwen, met het gezin en met al diegenen met wie je in je leven relaties en contact hebt.

Hoe verhouden we ons tot situaties en mensen? Welke band hebben we met ons innerlijk wezen? Hoe brengen we aan anderen over hoe we ons voelen en wie we zijn?

Elian en Alberto zijn leraren van de school waar duizenden mensen over de hele wereld leren om te bloeien zonder limitaties. Ze worden vergezeld door vrouwelijke facilitators waar ze al jaren mee samenwerken … Paula, Miquela, Laura … door de artsen van de organisaties, Farah en Mauricio, en door een groep internationale facilitators die jarenlang zijn opgeleid en voorbereid op onze scholen: Sergio, Ramón …

Dit evenement zal plaatsvinden in een huis waar 20 mensen uit vele landen wonen, allemaal verbonden in broederlijke liefde, en wij zijn degenen die zullen ontvangen en aandacht schenken aan allen die met liefde komen.

We zullen Ayahuasca, Iboga, Kambó, San Pedro, Bufo Alvarius, Yopo, Rapehs en Temazcal delen. Alberto Varela en de mentoren van de Conscious School zullen bewuste integratie sessie leiden. Zij zijn bijzonder ervaren en hebben zelf een heel proces van persoonlijke ontwikkeling doorleefd. 

Er zijn theoretische en praktische lessen, zang en live muziek, groepstherapiesessies, dans, meditatie, paardrijden, massages en nog veel meer …

Vanuit mijn hart wil ik u uitnodigen: KOM LANGS, MIS HET NIET. Neem contact met me op als u financiële beperkingen heeft. Dan kijken we of we dit mogelijk kunnen maken voor u.

Pancho:

Ik ben de coördinator van dit evenement. Ik ben meer dan twee jaar geleden in deze organisatie komen werken en ik kan je verzekeren dat mijn leven nooit hetzelfde is geweest … liefde floreert … in mij en in de mensen om mij heen.

Neem contact met mij op via: madrid @ innermastery.es

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top