MINI DOSIS AYAHUASCA DAGELIJKS GEDURENDE 3 MAANDEN. Verslag van de ervaring van een even subtiel als krachtig proces.

EEN NIEUWE MANIER OM DE GENEZENDE BRON TE CONTACTEREN.  

Ervaring van drie maanden van micro dosis van Ayahuasca. De dagelijkse directe connectie met de interne apotheek van ons eigen organisme.

Toen ik de micro-dosis ayahuasca begon te nemen, had ik niets concreets dat ik in mezelf wilde veranderen om me beter te voelen. Dus besloot ik om het zonder enige verwachting te nemen en ik begon ermee op de manier waarop ze het me in Ayahuasca International hadden aanbevolen.

Wat ik deed was rond 18-19 u de laatste lichte maaltijd van de dag nuttigen. Daarna, rond 22-23u ’s avonds nam ik enkele luttele grammen ayahuasca met een beetje water.

De eerste nachten, zette ik een zacht muziekje op en kroop in bed.

In mijn geval, moest ik huilen zonder stoppen. Ik was me er toen niet van bewust dat er zich blokkeringen aan het los maken waren. Ik dacht dat ik moest huilen om de muziek.

Elke nacht liet ik blokkeringen los, zonder op te houden. Ik deed mijn mond wel honderd keren open tijdens de nacht (geeuwen) en moest ook vaker urineren.

Na 10 dagen, zat ik in mijn kantoor en begon ik te mediteren over de veranderingen die zich hadden voorgedaan:

 1. Mijn gemoedstoestand was excellent, zonder daarom euforisch te zijn.
 2. Ik voelde een grote Vrede in mijn binnenste (en dit geluk bleef in me geïnstalleerd vanaf dat moment).
 3. Ik werd me ervan bewust dat ik de trappen naar mijn kantoor opliep (3 verdiepingen van oude trappen met een steile klim), terwijl ik tegelijkertijd telefoneerde en niet eens moe werd.
 4. Ik was aandachtiger bij alles wat ik deed en begreep alles ook beter. Veel antwoorden kwamen al op nog voor ik zelfs de vraag kon formuleren.
 5. Ik verloor 20 kg gewicht want het is alsof wat me dik maakte zich losgekoppeld had.
 6. Lichaamshoudingen die me daarvoor moeite kostten, waren nu geen problem meer omdat ik ze kon doen zonder weerstand te bieden.
 7. Zonder er erg in te hebben was ik begonnen met alles wat er om me heen gebeurde te relativeren!!!!
 8. Mijn energie was heel goed beheerd, zonder dat ik momenten voelde van meer of minder energie.
 9. Mijn voeding verbeterde en ik at meer groenten en fruit zonder dat ik het mezelf had voorgenomen.
 10. Ik begreep het verschil in mijn leven tussen iets willen en iets nodig hebben.

In de daaropvolgende weken kon ik de manier begrijpen waarop ons zijn zich dag na dag ontdoet van blokkages. Het is een constante zuivering, gepauzeerd en helemaal niet agressief.

Ik moet zeggen dat met deze therapie van micro-dosis, mijn leven heel duidelijk een ommezwaai maakte. Van het intiemste van mijn zijn tot het meest banale van mijn leven.

Mijn manier om het leven te zien veranderde en ik oversteeg de angst die ik had om mijn zijn te transformeren en niet hetzelfde te ontvangen als ik ontving voor deze transformatie.

Sommige ochtenden nam ik een extra dosis bij het ontwaken omdat ik een dag vol lange bedrijfsvergaderingen voor de boeg had waarbij ik voortdurend delicate beslissingen diende te nemen. Deze versterking van micro-dosis die ik ’s morgens nam was werkelijk ideaal voor deze nooit eindigende vergaderingen.

Nadat ik de therapie beëindigd had, dacht ik dat dit alles zou verdwijnen, dat de voordelen en het bereikte geleidelijkaan zouden wegkwijnen.

Ik was verrast om te merken dat het allemaal in me geïnstalleerd bleef. Tot op de dag van vandaag, na 2.5 of 3 jaar… blijft alles op dezelfde manier in me geïnstalleerd. Ik ben niets van wat ik gewonnen heb, verloren. Dat was een grote zegening voor mij. Dat na de grote uitdaging om dag na dag mijn mini-dosis Ayahuasca te nemen, deze veranderingen zich permanent hadden geïnstalleerd.

Met vriendelijke groeten

Santiago Archilla Archilla

direcció[email protected]

 

Aandeel

4 reacties op “MINI DOSIS AYAHUASCA DAGELIJKS GEDURENDE 3 MAANDEN. Verslag van de ervaring van een even subtiel als krachtig proces.”

 1. “enkele luttele grammen ayahuasca met een beetje water.” -> hoeveel gram? En ook een Mao-remmer een half uur voor die tijd?

  “a few few grams of ayahuasca with a little water.” -> how many grams? And also a Mao inhibitor half an hour before that time?

  1. Dag Paula, de organisatie verkoopt geen mini-dosissen ayahuasca maar we kunnen ze wel aanbieden in het kader van een gepersonaliseerde behandeling mits adequate opvolging en begeleiding. We werken niet met analoge planten maar de ayahuasca die we gebruiken komt rechtstreeks uit de Amazone en is gemaakt volgens het oorspronkelijk recept: afkooksel van de combinatie van 2 planten uit het Amazonewoud: ayahuasca en chakruna. Het bevat reeds een mao-remmer. De mini-dosis die we gebruiken in behandeling varieert van 4gr, 6gr, 8gr tot 10 gr. Voor meer info kan je altijd de manager van BENELUX contacteren via: [email protected] (in het Engels, Frans of Spaans).

  1. Dag Paula, Bedankt voor jouw reactie. En sorry voor mijn erg late reactie maar deze Nederlandse pagina is niet meer zo actief omdat de meeste Nederlandstaligen ons ook in het Engels (kunnen) lezen. Als antwoord op jouw vraag: we gebruiken enkel het oorspronkelijke ayahuasca-recept (combinatie van 2 planten: ayahuasca en chacruna) vanuit de Amazone waar dus reeds een mao-remmer inzit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top