NIEUW HOLISTISCH EPICENTRUM IN NEDERLAND. Kalender van activiteiten met Ayahuasca, Bufo Alvarius en psychotherapeutische integratie.

ACTIVITEITEN VAN INTERNE EVOLUTIE IN NEDERLAND

9 tot 20 MAART, 11 ONVERGETELIJKE DAGEN … IN EEN PRACHTIG HUIS IN EINDHOVEN. Dat zijn twee opeenvolgende weekends: 9 tot 12 en 16 tot 20 maar je kan ook een minimum van twee dagen en nachten deelnemen. We zullen Ayahuasca en Bufo Alvarius delen.

174_720x480

UITZONDERLIJKE GELEGENHEID VAN INTERNE EVOLUTIE WAARBIJ VEEL INTERESANTE EN DIEPZINNIGE DINGEN TE GEBEUREN STAAN…

Ayahuasca sessies (medicinale plant van de Amazone) en Bufo Alvarius sessies (entheogeen verkregen van een kikker); life optreden van musici en zangers; psychotherapeutische integratie met diverse technieken en lichaamswerk; opheffing van emotionele blokkades; ontmoeting met mensen op het pad van de bewustzijnsverruiming en die ons helpen en begeleiden in de innerlijke zoektocht.

223_1440

GROTE RETRAITE VAN 11 DAGEN IN NEDERLAND. Men kan voor een minimum van 2 dagen deelnemen.

Ayahuasca, Biodanza, Bufo Alvarius, Systeem Therapie, Contac, Meditatie, Buikdans, Yoga…
Gezond vegetarisch eten met liefde bereid, zodat het eten ook een moment van bewust-zijn wordt.

MET EEN PROFESSIONEEL TEAM, ERVAREN IN DE GEBRUIKTE DISCIPLINES.

Zanger Darwin Grajales komt van Colombia om te zingen en tevens om muzikale en emotionele groepsdynamieken aan te bieden. De therapeute Isamar Gutierrez bezoekt ons vanuit de VS om familie-opstellingen te realiseren. De Argentijnse psycholoog Oscar Gomez zal ons in het labyrint van onze geest leiden zodat we de gecompliceerde zaken van ons dagelijks leven begrijpen. De transpersoonlijke therapeute Sonia Alonso komt vanuit Spanje om ons klassen Bio-dans aan te bieden…

Maar nog andere activiteiten zullen op verschillende dagen plaatsvinden.

De facilitators van Ayahuasca en Bufo Alvarius werden opgeleid in de Europese Ayahuasquera School.

INNER MASTERY INTERNATIONAL, het bedrijf dat deze retraite organiseert biedt kwaliteitsgarantie aan. Deze retraite is uniek in zijn soort en wordt uitzonderlijk aangeboden ter gelegenheid van de opening van dit nieuwe huis van innerlijke evolutie in Nederland.

184_1440

WE OPENEN HET ZEVENDE HOLISTISCH EPICENTRUM, DIT KEER IN NEDERLAND

1: Madrid, Spanje; 2: Turijn, Italië; 3: Barcelona, Spanje; 4: Berlijn, Duitsland, 5: Marbella, Spanje; 6: Rome, Italië en nu 7: Eindhoven, Nederland.

Het is een fantastisch huis met 8 slaapkamers, 3 leefplaatsen, 4 badkamers en een prachtige tuin, op enkel 12 minuten van de luchthaven en zeer gemakkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Voor de deelnemers die met het vliegtuig of de autobus komen en minimum 3 dagen en nachten bij ons verblijven, bieden we gratis vervoer van en naar het busstation of de luchthaven aan.

198_1440

VERSCHILLENDE KORTINGEN: We bieden de mogelijkheid om deel te nemen vanaf 2 dagen/nachten tot 11 dagen/nachten. Vanaf de zesde dag geldt een korting van 50%. Aangezien de periode 2 weekends omvat, kan je ook deelnemen vanaf donderdag of vrijdag tot zondag, gedurende één of twee weekends. Verder is er een korting bij volledige voorafbetaling, alsook voor de deelnemers die reeds eerder deelnamen aan onze retraites.

[button color=”orange” size=”big” align=”left” style=”lessround” icon=”fa-info-circle” target=”_blank” link=”https://www.albertojosevarela.com/en/lp/eindhoven-launch-retreat/” ]Boek hier uw plaats voor het retraite[/button]

 

TOELICHTINGEN BIJ ACTIVITEITEN: Alle dagen en/of nachten zijn er sessies van Ayahuasca en Bufo Alvarius. De rest van de activiteiten worden op verschillende dagen georganiseerd; er zullen dus twee facilitator-teams zijn die afwisselend zullen werken. De voorgestelde prijzen zijn ‘alles inbegrepen’, behalve de individuele sessies van Bufo Alvarius of Systeem Therapie voor diegenen die dat wensen. De kost van deze sessies is 125€. De sessies kunnen aangevraagd worden tijdens het verblijf zelf. Op geschikte tijden zal daarover informatie worden gegeven aan de deelnemers.

VOLGENDE CONFERENTIES IN NEDERLAND EN BELGIË:
8 februari Amsterdam
8 maart Eindhoven
9 maart Brussel
DATA VAN DE VOLGENDE RETRAITES IN NEDERLAND:
9-12/2            1 tot 3 dagen
23-26/2         1 tot 3 dagen
9-20/3           2 tot 11 dagen
30/3 – 2/4     1 tot 3 dagen
IN APRIL BEGINNEN WE MET DE EERSTE OPLEIDINGSCYCLUS IN NEDERLAND:
INSCHRIJVINGEN EN MEER INFORMATIE VAN DE CONFERENTIES EN RETRAITES:
Schrijf naar: [email protected]
Telefoon: 0034 602 642 863
230_1440
Aandeel

2 reacties op “NIEUW HOLISTISCH EPICENTRUM IN NEDERLAND. Kalender van activiteiten met Ayahuasca, Bufo Alvarius en psychotherapeutische integratie.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top