PROFESSIONELE EN GRATIS MEDISCHE CONSULTATIE VOOR DEELNEMERS AAN RETRAITES MET NATUURLIJKE ENTEOGENE SUBSTANTIES. Men kan de ervaring hebben met Ayahuasca, Bufo Alvarius en Kambó met de nodige zekerheid vooraf.

WE KUNNEN REKENEN OP EEN MEDISCHE DIRECTEUR EN EEN TEAM VAN SPECIALISTEN DIE ADVIES GEVEN EN ONZE FACILITATORS OPLEIDEN.

“Wanneer we geconfronteerd worden met gelijk welk probleem of ziekte, dienen we ons open te stellen vanuit onze ziel opdat de energetische chirurgie diepgaand en effectief zou zijn”

De deelnemers die zich inschrijven voor onze retraites, hebben de mogelijkheid om te consulteren over bepaalde zaken die te maken hebben met ziektes of met hun gezondheidstoestand of in verband met allopathische geneesmiddelen die ze nemen zodat ze op geen enkele manier incompatibel zouden zijn met de natuurlijke entheogenen die we gebruiken voor de processen van persoonlijke genezing en zelf-overstijging. Om dit te kunnen doen is het noodzakelijk om de volledige betaling te doen voor de deelname aan de retraite van jouw keuze. Daarna zal men jou het mailadres geven van de dokter zodat je de nodige consultatie kan doen vooraleer naar de retraite te komen. Je kan de consultatie ook doen via ons team van facilitators daar zij in permanent contact staan met het medisch team.

Dr Mauricio Albanes,  die chirurgie heeft gestudeerd als medische specialiteit, neemt deel aan het team van Inner Mastery International en is professor van de Europese Ayahuasca School en supervisor van de processen in de retraites waaraan hij deel meent. Daarbij leidt hij een onderzoeksproject van de INNER MASTERY STICHTING waarbij we de informatie verzamelen van duizenden deelnemers om de impact te meten die de verantwoordelijke en gecontroleerde consumptie van ancestrale sjamanistische medicijnen binnen een therapeutische context heeft op de gezondheid.

In deze MEDISCH-WETENSCHAPPELIJKE RUIMTE zullen we verschillende artikels aanbieden van Dr. Mauricio Albanes en zijn team van specialisten.

CHIRUGIE VAN DE ZIEL

De grote meerderheid van de ziekes zijn van psycho-somatische aard. Dit toont aan dat: wat gebeurt aan de Ziel, gebeurt ook aan het Lichaam; en wat gebeurt aan het Lichaam, gebeurt ook aan de Ziel. En dat kan een spiraal veroorzaken die steeds dieper gaat.

WAT IS DE ZIEL?

De oude Hebreeërs verdelen de ziel in: Instincten, Gevoelens, Gedachten, Wil en Bewustzijn. We zijn slaaf van de eerste drie. Eens we er in slagen om met deze om te gaan, verschijnen de andere twee en worden we Mannen en Vrouwen met Wil en daarna Bewuste Wezens.

SOMA of LICHAAM.

De Traditionele Geneeskunde houdt zich momenteel bezig met het in optimale condities houden van het lichaam en het te “genezen”. We dienen de grote vooruitgang te erkennen die gerealiseerd werd in de laatste decennia. Wat betreft de CHRONISCHE ZIEKTEN bestaat er echter nog een soort leegte daar we de “genezing” niet bereiken. We slagen er enkel in de ziekte “onder controle te houden” waarbij we complicaties op lange termijn vermijden.

Met het verstrijken van de jaren begint deze Soma op een natuurlijke manier te lijden aan een aftakeling en de productie van sommige substanties door het lichaam neemt af of verdwijnt; wat de “ziekte” met zich meebrengt.

 

ENTHEOGENE MEDICIJNEN:

Deze medicijnen vindt men in natuurlijke vorm in sommige planten en dieren.

De “Chamanische Medicijnen” werden sinds oudsher gebruikt. Meer recent worden ze op wereldvlak gebruikt en ontdekt men hun veelvuldig gebruik voor HELING en GENEZING.

Eén van de mechanismen waardoor ze werken  is dat ze neurogeleiders of hun voorbodes vrijmaken,  die de zenuwbanen van het centraal en perifeer zenuwstelsel verbinden of opnieuw verbinden die op één of andere manier onderbroken waren. Het lichaam ondergaat als gevolg  een soort “re-setting” (spontaan uit- en aanschakelen). Het Zenuwstelsel en zijn  klieren beginnen hun fysiologische functie opnieuw en men ervaart daarbij Geluk, Liefde en Harmonie.

DE GROTE VERRASSING:

Door deze “re-setting” vind je de connectie met jouw “INNERLIJKE IK” en je wordt je eigen GENEZER.

Ik zal dit concept in de volgende artikels verder ontwikkelen.

Als je me wil consulteren over jouw specifieke geval kan je me contacteren en ik zal je met plezier antwoorden.

 

Dr. Mauricio Albanes Molina.

[email protected]

 

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top