WANNEER DE BESLISSING VAN OVERGAVE VANUIT HET HART KOMT. (Ulam Romero García) “Ik heb me achter het project geschaard van iemand die een soort gek is maar dan wel van het gezondste soort dat ik tot nu toe gekend heb”.

DAG ALLEMAAL! Of je me nu wel of niet kent …ik laat mezelf toe kwetsbaar te zijn in deze tekst die ik wil delen.

Dit is mijn grote kans om mezelf bloot te geven.

Mijn naam is Ulam Romero García en zoals ik reeds aan sommigen vertelde in mijn persoonlijk profiel, begin ik een nieuwe etappe vol emotie, heling, bevrijding, transformatie, vertrouwen, liefde en medeleven.

Zoals velen weten ben ik reeds meer dan 18 jaar aan het werk in de commerciële verkoopwereld van marketing en publiciteit, 18 jaren dat ik leef tussen de deugd en de ondeugd. Ik zeg “deugd” omdat de gave van charisma me toegelaten heeft om in grote bedrijven te werken zoals AMEVISA, WORLD MÉDICA, REMAX, LOOK AND FIND, MOVISTAR, ORANGE, VODAFONE EN QDQ MEDIA o.a. De verkoop en de communicatie zijn me altijd goed afgegaan en ik heb grote successen geboekt maar steeds met een zoetzure smaak en met rebellie; ik voelde me een volledig onaangepaste en er was altijd iets dat me deed vluchten. Weggaan was mijn strategie om niet vast te blijven zitten in het ongeluk. En ik zeg “ondeugd” – en hier geef ik me bloot en leg ik mijn maskers af – want tijdens die jaren heb ik gespeeld met allerlei substanties zoals alcohol, marihuana, cocaíne, extasis, en nog andere… En steeds overkwam me hetzelfde; het schuldgevoel was verpletterend, de haat, de wrok, de schrik, de kwaadheid, de agressiviteit, het egocentrisme en veel andere gevoelens hielden me in een staat van isolatie en wanhoop. Het is de eerste keer dat ik deze verklaring zo vastberaden doe in het publiek en ik doe het bewust vanuit de liefde en het medeleven dat ik met mezelf heb. Sommigen zullen hun handen naar het hoofd brengen, anderen zullen er blij om zijn, anderen zullen er zich in herkennen, anderen zullen er door geconfronteerd worden, en anderen zullen er geen belang aan hechten. Om eerlijk te zijn, kan het me niet zoveel schelen wat jullie denken of voelen want het belangrijkste is wat ik zelf denk en voel over mezelf… EN DAT IS DE HELING, BEVRIJDING EN TRANSFORMATIE DIE IK AAN HET BELEVEN BEN.

Ongeveer anderhalf jaar geleden leerde ik – via mijn goede vriend Raúl Camacho Gómez – de organisatie Ayahuasca Internacional® (INNER MASTERY S.L.U.) kennen die onder de leiding staat van zijn stichter Alberto José Valera, een soort gek die gezonder is dan gelijk wie ik tot nog toe heb leren kennen. De organisatie realiseert retraites van innerlijke evolutie met het gebruik van ayahuasca en psychotherapeutische integratie-sessies, naast andere zaken met een voorouderlijk medicinaal en natuurlijk karakter. De retraite was het meest onthullende van alles wat ik tot nog toe gekend heb en ik ademde er liefde en medeleven in, tederheid en tolerantie, zonder etiketten noch waarde-oordelen… Met een zeer voorbereid team van dokters, psychologen, proffen, facilitators van de medicijnen en van de integratie-sessies. Reeds toen ik daar buiten ging, wist ik onmiddellijk dat dit mijn plek was; ik voelde een begrip naar mezelf zoals nooit tevoren, van aanvaarding en eigenliefde. In deze periode deed ik 3 retraites en tijdens de laatste voelde ik de roeping en de dringende noodzaak om met Alberto te praten en te bekijken wat de mogelijkheid was om met hen te werken in iets wat me aanspoort om deze kennis uit te breiden, te communiceren en over te brengen aan het grootst mogelijk aantal personen. Zonder enige twijfel en met zijn doordringende blik hebben we de voorwaarden afgesloten. Hier ben ik, vrienden, ik ben wie ik ben en wie ik moet zijn. Ik wil ook zeggen dat het de eerste keer is dat ik van binnenuit spreek, vanuit mijn hart…

Ik wil deze prachtige ervaring met jullie allen delen omdat ik overtuigd ben dat de uitweg in ons binnenste ligt, in het kunnen recupereren van onze kracht en te kunnen uitroepen: VRIJHEID!!!

Ulam Romero García

[email protected]

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top