WANNEER IETS WERKT, ZEGGEN DE MENSEN HET KLAAR EN DUIDELIJK. “Mijn depressies zijn gestopt”. Getuigenis van Gustavo Elías uit México.

 “IK DEED ER EEN JAAR OVER OM TE  BESLISSEN OM AYAHUASCA TE NEMEN…”

…en het veranderde mijn leven

 

Het is een plezier om alles te zien wat je in deze blog deelt, Alberto. Ik voel me heel dankbaar en gezegend dat ik Ayahuasca leerde kennen via de organisatie Inner Mastery. Ongeveer 1 maand geleden nam ik voor de eerste maal ayahuasca in een retraite met jullie. DANK AAN DE FACILITATORS HENDARA EN RAMON DIE ME WISTEN TE BEGELEIDEN. Het duurde een jaar vooraleer ik ayahuasca wou nemen.  Ik had er veel schrik voor. Je weet niet half hoeveel. Ik had geen schrik om met een parachute uit het vliegtuig te springen maar ik had een vreselijke angst om ayahuasca te nemen. Misschien omdat ik schrik had van wat ik binnen in mezelf zou kunnen aantreffen. Maar dankzij dit sjamanistisch geneesmiddel, is mijn leven veranderd. Echt waar. Ik heb me na 20 jaar verzoend met mijn zus die ik niet meer zag en het belangrijkste is dat mijn depressies gestopt zijn! Dus er is veel om dankbaar voor te zijn.

Ik zag een video waarin je stelt dat het niet goed is om steeds dezelfde facilitators te sturen naar de retraites en het was me helemaal duidelijk. We zijn gewoon om de personen te idealiseren. Maar ik begrijp dat het in de stilte en de kalmte is dat de waarheid zich bevindt, die we echter meestal buiten onszelf zoeken.

In het leven moet ik de angsten overwinnen om de realisatie en de missie te ontdekken waartoe ik geroepen ben op deze aarde en waarvoor ik besta.

Een paar vragen die ik me stel: Wat volgt er na het nemen van ayahuasca? Welke opvolging dien ik hieraan te geven?

Gustavo Elías

(Cancun, México)

 

Voor meer info, vragen of twijfels omtrent ayahuasca en de retraites die we organiseren in Nederland, kan je steeds contact opnemen met ons:  [email protected]

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top