WE KOMEN DICHTER BIJ DE MENSEN. We starten sessies met natuurlijke en ancestrale middelen in honderden steden van Amerika en Europa.

EEN MOGELIJKHEID DIE WE JE BIEDEN OP MAAT VAN JOUW BEHOEFTEN.

Deze sessies van Bufo Alvarius, en/of Kambó en/of Yopo duren tussen de 4 en 6 uren en worden begeleid door expert facilitators van  Inner Mastery International®.

 

WE BRENGEN DE KRACHTIGSTE SJAMANISTISCHE MEDICIJNEN UIT COLOMBIË, BRASILIË, VENEZUELA, MEXICO EN AFRICA: Ayahuasca, Iboga, Bufo Alvarius, Kambó en Yopo. Maar in deze sessies gebruiken we geen Ayahuasca of Iboga omdat dit een proces vereist van veel meer uren, een grondigere voorbereiding en een integratie achteraf die veel dieper gaat. Daarvoor zijn de retraites bestemd van 2 tot 5 dagen die we in de weekends organiseren.

Daarbij gebruiken we volgens de wetgeving van elk land verschillende sjamanistische medicijnen die niet wettelijk verboden zijn: Bufo Alvarius, Kambó, Yopo en andere natuurlijke substanties zoals Braziliaanse rapés of “snuff”, ambil, enz.

Onze meer dan 300 retraites van interne evolutie met psychotherapeutisch gebruik van ayahuasca realiseren we in huizen buiten de stad en duizenden mensen nemen er aan deel. Velen vroegen ons echter om ontmoetingen dichter bij huis te organiseren en waarbij ze niet dienen te overnachten. Het is daarom dat we 6 maanden geleden dit formaat begonnen uit te testen in Argentinië, met een succes dat ons verbaasd heeft. Het gaat om kleine groepjes (gemiddeld 10 personen) waarmee men een verdiepend werk kan doen en een 4 tot 6-tal uren waarbij we verschillende (niet verboden) middelen gebruiken die een fysieke ontgifting, een emotionele deblokkering en een spirituele connectie teweeg brengen tijdens een gecontroleerd proces dat hen toelaat om terug thuis te gaan slapen  en de volgende dag door te gaan met hun activiteiten.

VOOR WIE ZIJN DEZE 1-DAAGSE SESSIES?

1-Voor alle personen die niet kunnen deelnemen aan onze weekend-retraites.

2-Voor retraite-deelnemers die hun proces willen voortzetten.

3-Voor mensen die voorafgaand aan een retraite eerst eens in contact willen komen met ons.

We weten dat het nodig is om deel te nemen aan retraites van minstens 2 dagen/nachten om veel meer te kunnen verdiepen maar deze modaliteit laat een initiatie toe op de weg naar de innerlijke zoektocht en ondersteunt daarbij ook de personen die hun proces reeds startten in de retraites en het in de daaropvolgende weken willen voortzetten.

Deze sessies zijn duidelijk een ideaal complement aan de processen die zich activeren in de retraites van innerlijke evolutie met psychotherapeutisch gebruik van ayahuasca, bufo alvarius, kambo en yopo, onafhankelijk of je er voor of na een retraite aan deelneemt.

Deze modaliteit van ontmoetingen in de steden werd ontworpen met het oog op het gemak van de deelnemers, met een lagere kostprijs dan de retraites, terwijl we de kwaliteit die men bereikt in deze ontmoetingen van verschillende dagen/nachten wel hoog willen houden.

De precieze en assertieve wijze van werken met deze substanties – want we gebruiken precieze dosissen voor elke deelnemer, bovenop de therapeutische benadering die we hanteren –  zijn antwoorden en oplossingen aan het brengen voor miljoenen personen over de hele wereld.

Als je één van deze personen wil zijn die een transformerende draai willen geven aan hun leven, schrijf dan naar:

[email protected] (Engels) of [email protected] (Nederlands)

De kostprijs van een sessie van 4 tot 6 uren met de mogelijkheid om rapé, ambil en één van de substanties te nemen die je kiest (Bufo Alvarius, Kambó of Yopo) is 185€  als je vooraf betaalt (200€ als je op de dag zelf betaalt).

 

PROGRAMMA VAN DE SESSIE:

Er worden sessies ‘s morgens, ‘s middags en soms op beide momenten georganiseerd. Afhankelijk van de dag van de week, de tijd van het jaar en het aantal deelnemers. Alle deelnemers kunnen aanwezig zijn tijdens het proces van de anderen wat toelaat om je te verbinden met de groepssfeer en onderlinge ondersteuning, onafhankelijk van het ancestraal medicijn dat je hebt gekozen voor deze ervaring.

’s MORGENS:

9:00 a.m.   Registratie.

10:00 a.m. Psycho-emotionele voorbereiding, ademhalingstechnieken en blokkeringen.

11:30 p.m. Kambó/Bufo/Yopo Sessie.

2:00 p.m.   Psycho-therapeutische Integratie.

3:00 p.m.   Afronding.

‘s MIDDAGS:

5:00 p.m.   Registratie

6:00 p.m. Psycho-emotionele voorbereiding, ademhalingstechnieken en blokkeringen

7:30 p.m. Kambó/Bufo/Yopo Sessie.

10:00 p.m.   Psycho-therapeutische Integratie

11:00 p.m.   Afronding.

 

Aandeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top